Hol van Dunakeszi környékén hobbi lovas tanya?
Figyelt kérdés
Mezőgazdasági suliba járok, lótenyésztő szakon és jövőre küldős gyakorlaton kell lennünk és erre az alkalomra keresek lovas tanyákat, ahol van lehetőség, fogatot hajtani, lovagolni tanítanak, istálló munkát végzek stb. Az iskola ezeket a helyeket támogatja 400ezer forinttal havonta azt hiszem. Ebből lejönnek az adók, és az ösztöndíjam, de még akkor is rengeteg pénz marad fejlesztésekre. Aki tud ilyen helyet az legyen szíves mihamarabb válaszoljon a kérdésemre, vagy írjon facebookon: [link]
köszönöm szépen
2014. márc. 16. 17:13
1/1 anonim válasza:
A Fóti Gyermekvárosban van rá lehetőség mondjuk abban nem vagyok biztos hogy fogat hajtás is van de oktatnak meg lovakkal foglalkoznak, terápiás lovaglások meg minden ami ezzel kapcsolatos és az messze sem lenne szerintem ott próbálkozz. Neten is megtalálod őket vagyis én most megtaláltam de azért mert tudtam hogy létezik mert már dolgoztam ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!