Mielőtt elindulnák lovagolni gyomoridegem van. Mit tegyek?
Heti 2 alkalommal megyek a lovardába, ahol vannak jó és rossz napjaim is.
Persze, tisztába vagyok hogy természetes, majd hozzászoksz stb.
De a szüleim szerint ha ezt művelem előtte az nem normális.
Ha rágondolok izgatott leszek és elkezdek örömömben ugrálni.
Van olyan hogy előtte megy a hasam.
* fél éve lovagolok
Ti is így vagytok?
Mit tehetek ellene?
Szia! Az én esetem ez volt: 14 éves voltam. Mindig is szerettem a lovakat, de lovagolni nem tudtam. Mikor mentünk, akkor első 4 alkalommal nagyon izgultam, ami természetes. Viszont utána le is szedett futószárról, betett olyanok közé akik már 5 éve lovagolnak.. azt akarta, hogy vágtázzak. Persze, hogy nem tudok vágtázni. A nevemet sosem tudta, csak azokét, akik 1800 ft helyett 5000ftot adnak.ordítozott velem, kiabált, szidott, elvárta, hogy kifizessük. Ez egy lovarda volt, amit mindenki dicsért. Utána átmentem egy másik helyre. Egyszerűbb volt, nem lovarda, hanem tanya inkább. Itt jól éreztem magam, normális volt az oktató. Sajnos megszűnt ez a hely, azóta ismerőshöz járok.
Ha te is hasonlót tapasztalsz, akkor próbálj ki másik helyet.
Szeretem azt a helyet ahova járok.
Szóval nem az a probléma,igaz van egy kis szigor de az szerintem normális (Szóval csak az alapszabályokra gondolok).
Az edzők normálisak és tapasztaltak.
Lehet az hogy azért van mert a tökéletesre törekszem? Hogyan kezeljem,mert ez azért sok.
Hát az akkor jó, ha szereted a helyet :)
Akkor idővel el fog múlni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!