Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Elvihetem megsétáltatni a...

Elvihetem megsétáltatni a cicám? Hám nélkül. Kocsival boxba aztán kiszállnák vele s elindulnák gyalog haza. Ö meg követ engem biztos.

Figyelt kérdés
Vagy hülye ötlet? Szerintem tuti követne, apam meg haza vezetne mig mi haza gyalogolunk.

#macska #séta #követés #kikapcsolódàs
2016. dec. 14. 18:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hülye ötlet. Bármitől megijedhet, jöhet kóbor kutya stb.
2016. dec. 14. 18:49
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Ez tényleg hülye ötlet. Lehet követne, de az is lehet megrémül valamitöl azt bottal ütheted nyomát esetleg kutyákkal taliztok ut közbe,kocsi elé ugrik stb.jol kigondoltad nem mondom.
2016. dec. 14. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Még pórázzal sem lenne jó ötlet nem hogy nélküle...
2016. dec. 14. 18:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg ennyire hülye vagy? Hám nélkül.. Ő nem kutya! Hanem egy teljesen önálló lény! Nem fog utána menni kiscsillag!

De még hámmal sem, megsúgom. Ha el akarod őt veszíteni, akkor meg csak rajta. Idióta.

Ennyire nem ismered a saját macskádat??

2016. dec. 14. 18:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hülye ötlet. Nemm indegyik cica olyan, mint az első macskám volt. Elkísért akár másfél kilométerre is, forgalmas főút mellett, és haza is jött velünk, de ez ritka.

Ne kockáztasd, hogy megrémül, és világgá szalad.

2016. dec. 14. 18:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Buta ötlet, mert akármi lehet, de

Off:

Én ismertem egy idős bácsit aki a kutyájval együtt sétáltatta a macskáját, de a macska az póráz nélkűl követte Őket. Meg volt, hogy villamossal is mentek 1-2 megállot és a macska a vállán űlt. Valamint trükökket is tudott.

De az tuti, hogy ez ritka és a bácsi sem egyből így sétáltatta szerintem.

2016. dec. 14. 19:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Apad is imádhatja a macsekodat, ha ebbe bele menne.
2016. dec. 14. 19:08
 8/14 A kérdező kommentje:
Kàr:(pedig azt hittem jo moka lessz és közös élmény és mégjobban fog szeretni. Így is szeret de màr vannak szêp karàcsonyi kivilàgitàsok biztos jo êlmêny lett volna. Hàmot nem lehet rà rakni mert vergödik benne. Apu belement de akkor inkab leteszek rolla.;((((
2016. dec. 14. 19:16
 9/14 A kérdező kommentje:
És ha megkérném aput hogy kövessen minket?nem akarom hogy baja legyen.
2016. dec. 14. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor sem lenne több értelme? Hány éves vagy?? 10?
2016. dec. 14. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!