Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ti lora ulnetek meg egy...

Ti lora ulnetek meg egy sulyos baleset utan?

Figyelt kérdés

Legutobbi lovaglasom sajnos nagyon rosszul vegzodott. A forduloban bakolt alattam a paci, en lerepultem, es eltort a gerincem,(gerincvedo volt rajtam) raadasul meg meg is roggyant az a csigolya. A doki azt mondta annyira elmozdult hogy szerencsem volt hogy nem benultam le. P

Azota mar jobban vagyok, es vissza szeretnek ulni, de az orvosaim kifejezetten ellenzik hogy valaha is lora uljek nehogy megint leessek, a csaladom is megtiltotta..

De en ezt nem tudom elfogadni, nem akarom abbahagyni a lovaglast, de megis felek mivan ha legkozelebb lebenulok.

Ti lovagolnatok meg a helyemben?

2018. jan. 6. 19:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vagy visszaülsz azonnal vagy soha többé.Ismerek valakit aki a mentőhelikopterben már megkérdezte mikor ülhet lóra.Mellőzd a vágtát,hirtelen mozdulatokat.De egy sportorvost megkeresnék a helyedben.
2018. jan. 29. 18:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem. Maximum terápiás lovaglás szintén. Figyelj, ha az első alkalommal bármi történik, nem is az hogy ledob, hanem egyszerűen megbotlik, te meg tolószékbe kerülsz megérné?
2018. jan. 29. 22:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Aki igazi lovas annak a génjeibe van kódólva a ló meg a lovaglás, én születésem óta rajongok értük. Szerintem most hanyagold egy kicsit őket, most az első az egészséged! Miután teljes mértékben(amennyire lehet) meggyógyultál, utána kezd el kijárni a lovakhoz , simogasd őket, miután úgy érzed egy kisebb,öregebb nyugodt lovol újrakezdheted szerinem...
2018. márc. 30. 19:30
 14/16 A kérdező kommentje:
Egyelore lo kozelebe sem mehetek, meg derekmerevitot kell hordanom, gyogytornat is epphogy elkezdhettem. Sajnos jo ideig nem ulhetek meg vissza. De mindenkepp szeretnek egyszer, csak az meg nagyon messze van.
2018. márc. 30. 20:44
 15/16 Sssaszem ***** válasza:
Inkább egy nyugodt lovat ajánlom ami nagyon terepbiztos semmi rosszat nem csináln nem bakol ja és figyel a lovasára.
2018. márc. 30. 20:58
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Szó szerint átestél a ló másik oldalára. :D
aug. 1. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!