Ti lora ulnetek meg egy sulyos baleset utan?
Legutobbi lovaglasom sajnos nagyon rosszul vegzodott. A forduloban bakolt alattam a paci, en lerepultem, es eltort a gerincem,(gerincvedo volt rajtam) raadasul meg meg is roggyant az a csigolya. A doki azt mondta annyira elmozdult hogy szerencsem volt hogy nem benultam le. P
Azota mar jobban vagyok, es vissza szeretnek ulni, de az orvosaim kifejezetten ellenzik hogy valaha is lora uljek nehogy megint leessek, a csaladom is megtiltotta..
De en ezt nem tudom elfogadni, nem akarom abbahagyni a lovaglast, de megis felek mivan ha legkozelebb lebenulok.
Ti lovagolnatok meg a helyemben?
Figyelj en tuti nem adnam fol, ha nem benulok le attol ha leesek megegyszer (nem igy hanem csak ugy finoman 😂 olyan normal esesre gondolok nem ilyen sz@rra :/) de ha attol lebenulhatsz akkor szerintem felejtos de egyebkent a konnyu ugetes meg ha az esest nem vesszuk brle az nem “raz”.
Szerintem menj el egy (rendes) gyogytornaszhoz (akar kettohoz) (ne az eddigi dokidhoz!) es kerdezd toluk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!