Mit kezdjek a lovas baleset utáni félelmekkel?
Kb. 2 éve lovas balesetem volt, a 2. lovas órámon. A ló megilyedt mert valami zörgött a bokorban és elkezdett alattam vágtázni. Én leestem, eltört a vállam (ezért nem tudtam visszaüllni) és párpercel az esés után úgy 3 percig semmit sem láttam (ezt persze akkor nem említettem a dokinak).Aztán megműtötték. És most 2 év után ültem lóra mert nem féltem tőlük utána és szerettem volna folytatni illetve újra kezdeni. Addig nem is volt probléma amíg lóra nem ültem, de aztán elő jött minden. Azóta már voltam párszor voltam lovagolni de az első 10 percem mindig szőrnyű. Félek minden kis botlástól és attól hogy a ló megilyed én meg leesek.
Segítsetek légyszi ha tudtok tanácsot adni. Vagy meséljétek el a ti történeteket.
Én kétszer egymás után estem le nagyjából 10 perc különbséggel, mert a ló bakolt egy macskától. Mindkét alkalommal visszaültem, így nem lett bajom, azóta is imádok lovagolni. Nekem az ad biztonságérzetet, hogy lábbal szorítok, és nem kell kapaszkodnom semmibe, mert jó az egyensúlyom. Ha ez nálad is megvan, biztosabban ülsz majd, és kevésbé fogsz félni.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!