Mennyit költesz a lovadra?
A páro lovardában melózik,ott havi kb.90 ezer a bértartás lovanként.
Szerintem horror drága,de divatos a hely.
Ezt most mire érted nem értem.??: ) talán ha bővebben kifejtenéd h mire gondolsz!: )
Talán arra,hogy érdemes e bértartásba vinni a lovat??
Egyébként az én lovam otthon van és nem eszik sokat kb. napi 1 széna bálát eszik meg.
Az én lovamat ingyen és bérmentve tartom a szomszédban, pontosabban csak fogom tartani, ugyanis még nem töltötte be a fél évet, mivel csikó.. :D de dúl a láv kettőnk között, imádom őt! (L)
melóért cserébe, ami annyit takar, h majd belovagolom a 3 ötéves kancáját, és kimegyek néha kaszálni :) 15/L
"Mennyit adtál az árvízkárosultaknak?" "Semennyit"
De azért megnézné, hogy a fotót belinkelő is úgy éhezik mint egy nagyon ritkaságszámbamenően lefogyott ló egy akármilyen fotón... Most mondjam, hogy megnézném, ahogy mented az irhádat a víztől, és annyira támogatnak mások, amennyire te őket? Nem mondhatom, mert nem szeretném hogy öntött ürge legyél te is.
Otthon tartva kb havi 20 ezer. Bár nyáron ez csökken mert félridegbe vannak tartva (éjjel nappal kinn vannak, csak 35 fokban, meg nagyobb esőknél vannak benn).
Abraknak roppantott zabot, meg kis lótápot kapnak napi 2x.
Felénk még a bértartás se olyan vészes a legtöbb helyen 30-40 ezer közt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!