Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mennyit költesz a lovadra?

Mennyit költesz a lovadra?

Figyelt kérdés
Te mennyit költesz a lovadra egy hónapban? :) (kaja szempontjából) Bértartásban van a pacid, vagy otthon?
2010. máj. 23. 21:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
:D 22:43-as nah az tök jóó. csak így tovább. :) úúristen. annak pszihológuskéne ;)
2010. máj. 23. 22:46
 12/21 anonim ***** válasza:

A páro lovardában melózik,ott havi kb.90 ezer a bértartás lovanként.

Szerintem horror drága,de divatos a hely.

2010. máj. 24. 00:09
 13/21 anonim válasza:

Ezt most mire érted nem értem.??: ) talán ha bővebben kifejtenéd h mire gondolsz!: )

Talán arra,hogy érdemes e bértartásba vinni a lovat??

Egyébként az én lovam otthon van és nem eszik sokat kb. napi 1 széna bálát eszik meg.

2010. máj. 24. 00:31
 14/21 anonim ***** válasza:
52%

Az én lovamat ingyen és bérmentve tartom a szomszédban, pontosabban csak fogom tartani, ugyanis még nem töltötte be a fél évet, mivel csikó.. :D de dúl a láv kettőnk között, imádom őt! (L)

melóért cserébe, ami annyit takar, h majd belovagolom a 3 ötéves kancáját, és kimegyek néha kaszálni :) 15/L

2010. máj. 24. 01:06
 15/21 anonim ***** válasza:

"Mennyit adtál az árvízkárosultaknak?" "Semennyit"

De azért megnézné, hogy a fotót belinkelő is úgy éhezik mint egy nagyon ritkaságszámbamenően lefogyott ló egy akármilyen fotón... Most mondjam, hogy megnézném, ahogy mented az irhádat a víztől, és annyira támogatnak mások, amennyire te őket? Nem mondhatom, mert nem szeretném hogy öntött ürge legyél te is.

2010. máj. 24. 02:01
 16/21 anonim ***** válasza:

Otthon tartva kb havi 20 ezer. Bár nyáron ez csökken mert félridegbe vannak tartva (éjjel nappal kinn vannak, csak 35 fokban, meg nagyobb esőknél vannak benn).

Abraknak roppantott zabot, meg kis lótápot kapnak napi 2x.

Felénk még a bértartás se olyan vészes a legtöbb helyen 30-40 ezer közt van.

2010. máj. 24. 09:35
 17/21 anonim ***** válasza:
Szegény csonti lipicai:( Több oka is lehet miért ilyen sovány, bár a többségben a gazda felelőtlenségére vezethető vissza (nem elég kaja, fogreszelés v féreghajtás hiánya). Sajna nem látszik a sütés rendesen, nekem nem tűt annyira öregnek. Tisztavérű lipp és hagyják elkanászodi:(
2010. máj. 24. 09:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Itthon tartjuk, így bértartásra nem fizetek, a kaja nagy része saját területről van, így csak a bálázásért fizetek, egy évre a három lóra kijön kb 200 ezerből a teljes takarmány. Ami pénz inkább a körmölés (6 hetente 2500 Ft/ló) és az állatorvos (oltások).
2010. máj. 24. 11:22
 19/21 anonim ***** válasza:
bértartásban van mind2 lovam, 30.000 / ló / hó, de az egyéb költségekkel együtt (finomságok, oltások, féreghajtás, körmölés, néha állatorvos, stb.) simán kijön 80.000/hóra a két ló. Most kicsit több is volt, mert a kancámat befedeztettem.
2010. máj. 25. 00:49
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.;)
2010. máj. 25. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!