Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mennyit költesz a lovadra?

Mennyit költesz a lovadra?

Figyelt kérdés
Te mennyit költesz a lovadra egy hónapban? :) (kaja szempontjából) Bértartásban van a pacid, vagy otthon?
2010. máj. 23. 21:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
66%
Otthon van.Pontosan nem tudom mennyit költök rá mert a lovász kapja a pénzt.Szerintem többet költ magára a roh@dék mint a lóra.
2010. máj. 23. 22:02
 2/21 A kérdező kommentje:
:S uhh. szegéénypaci. a lovászt meg küldeném el a helyedben. :$ mennyen az annyába. :S :/
2010. máj. 23. 22:14
 3/21 anonim ***** válasza:
5%

Én havi háromezret, de meg is van az eredménye.

[link]

Mennyit adtál az árvízkárosultaknak?

2010. máj. 23. 22:17
 4/21 A kérdező kommentje:

úúristen :@ ezakéép. ugyecsakhülyéskedsz :/

semennyit...

2010. máj. 23. 22:21
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

22:17-es remélem csak unatkozol vagy szimplán hülye vagy és a kedélyeket akarod borzolni és csak valami véletlen képed beszúrtál ide. Amennyiben ez mégis a te lovad remélem egyszer kerülsz olyan helyzetbe hogy éhezned kelljen és te is így fogsz kinézni mint ez a ló.

Kedves kérdező én bértartásban tartom a lovamat egy istállónál és 50000Ft-ot fizetek érte havonta.

2010. máj. 23. 22:22
 6/21 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) és igen, 22:17-es, ha most tehetném, elkoboznám tőled azt a lovat.. ha az anyagiaim is engednék... :/ De bízom benne h csak játszadozol .. olcsó játék ;):$
2010. máj. 23. 22:31
 7/21 anonim ***** válasza:
51%
Ötvenezerért viheted!
2010. máj. 23. 22:33
 8/21 anonim ***** válasza:
55%
Nekem otthon van és kb. 60-70000ft/hó.
2010. máj. 23. 22:38
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két pacim is van, 60 000 a bértartásuk /ló, de ennek is megvan az eredménye.

Mindketten gyönyörűen, kiegyensúlyozottan dolgoznak, soha nem kaptak még el semmilyen betegséget, maximálisan elégedett vagyok a lovardával, bár van egy olyan lovász, akit nem engedek a lovaim közelébe. Nem normális, egyszer vasvillával ment a lónak, csak azért, mert nem ment arrébb két lépést. Azóta ívesen kerüli azokat a boxokat, ahol az én paciaim állnak, nem volt köszönet abban, amit akkor tőlem kapott.

A vicces kedvű válaszolónak pedig csak annyit, hogy remélem jót röhögtél saját magadon, ha pedig tényleg valós dolgokat állítassz, lennél csak egy hétig annak az ártatlan állatnak a bőrében.

2010. máj. 23. 22:43
 10/21 A kérdező kommentje:

Hmm.. nemrosszötlet, de istálló, meg kaja?

állatorvos látta már ?? -.-" mert tutinem. kituggya milyen betegségei wannak szegénykének :S(L)

hízlald fel aztán talán beszélhetünk..

2010. máj. 23. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!