Mennyit költesz a lovadra?
úúristen :@ ezakéép. ugyecsakhülyéskedsz :/
semennyit...
22:17-es remélem csak unatkozol vagy szimplán hülye vagy és a kedélyeket akarod borzolni és csak valami véletlen képed beszúrtál ide. Amennyiben ez mégis a te lovad remélem egyszer kerülsz olyan helyzetbe hogy éhezned kelljen és te is így fogsz kinézni mint ez a ló.
Kedves kérdező én bértartásban tartom a lovamat egy istállónál és 50000Ft-ot fizetek érte havonta.
Nekem két pacim is van, 60 000 a bértartásuk /ló, de ennek is megvan az eredménye.
Mindketten gyönyörűen, kiegyensúlyozottan dolgoznak, soha nem kaptak még el semmilyen betegséget, maximálisan elégedett vagyok a lovardával, bár van egy olyan lovász, akit nem engedek a lovaim közelébe. Nem normális, egyszer vasvillával ment a lónak, csak azért, mert nem ment arrébb két lépést. Azóta ívesen kerüli azokat a boxokat, ahol az én paciaim állnak, nem volt köszönet abban, amit akkor tőlem kapott.
A vicces kedvű válaszolónak pedig csak annyit, hogy remélem jót röhögtél saját magadon, ha pedig tényleg valós dolgokat állítassz, lennél csak egy hétig annak az ártatlan állatnak a bőrében.
Hmm.. nemrosszötlet, de istálló, meg kaja?
állatorvos látta már ?? -.-" mert tutinem. kituggya milyen betegségei wannak szegénykének :S(L)
hízlald fel aztán talán beszélhetünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!