Mennyit költesz havonta a kutyádra/kutyáidra?
durván havi 40.000
2 keverék és egy Westie
Hát ez sok mindentől függ. Ha nem számolom azt, hogy időnként veszek nekik farhátat, nyakat (ez jelentéktelen összeg), akkor a táp úgy havi ezer forintba van (szálkás tacsi, Friskies-t evett eddig). Most jobb tápra váltottam, de még nem tudom kiszámolni, abból mennyibe kerül egy hónapra, majd ha elfogy a zsák, akkor már tudni fogom. Az ezer forint úgy jön ki, ha nem számolom az oltást, féreghajtást, baj esetén az orvost, sem a kozmetikust ill. kullancs riasztó cuccokat és egyéb felszereléseket, sem a rágókákat, játékokat. Ha beszabadulok egy kutyás boltba, biztos nem jövök ki üres kézzel, általában nem is viszek magammal sok pénzt ilyen helyre, mert mindet elkölteném. :D Tehát ha csak a tápját nézem, akkor havi ezer volt eddig, de most a jobb táppal ennél több lesz.
A kölyöknek nem tudom megmondani, mert annak még sok minden kellett, meg többet is eszik, meg csonterősítő és a fogváltás miatt jóval több rágcsálni való.
Hát össz-vissz egy átlagos hónapban, orvosi, oltás kiadásokat nem számítva úgy 5 ezer körül elmegy azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!