Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit csináljak akkor ha a...

Mit csináljak akkor ha a lovam meg akar ölni?

Figyelt kérdés
Van egy lovam. Nem rég kaptam. És állandóan rámfarol, rúg és keresi az alkalmat arra hogy megharapjon. És egyszer futószároztam és rámrontott. Úgy kellett kiugranom a körkarámbóp. Kérlek segítsetek. Mit tehetnék?

2017. júl. 31. 21:19
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm, lehet hogy az lesz mert amint már írtam az előtted lévő válaszolónak:

Az lehetséges. Ugyan is, amikor mentünk csináltatott a másik lovarda egy orvosi vizsgálatot. A vizsgálat eredményét csak most kaptuk meg amikor 2 hete kellet5 volna. Szóval lehet hogy átírták az eredményt.

Még az is gyanús volt hogy az előző tuljdonos feltétlen elomondta hogyha megyünk megnézni a lovat akkor pontosan mondjuk meg hogy mikor megyünk. Meg aut is mondta hogy ha valamikor bármikor még mennénk akkor arról is szóljunk, és majd ő megmondja lehet e. Szóval az a lényeg hogy azt mondta hogy ne menjünk hozzá az ő engedélye nélkűl.

Most csináltatunk egy vizsgálatot és a régi tulajdonost is megkeresem és ha tényleg be volt nyugatatózva akkor megpróbálom visszaadni a lovat.( ezt írtam az előtted lévőnek.)

Tegnap hívtunk orvost és megvizsgálta. Még az eredményt nem tudjuk.De várunk.

2017. aug. 3. 08:08
 22/25 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezek a nyugtatók pár óra alatt kimennek. Szóval most nem tudod bizonyítani, hogy szedálva volt. Ezért kell meglepetésszerűen megnézni a leendő ló állatot, mert nem tudnak csalni. Szerződést csináltatok? Mert papír nélkül se veszünk lovat.
2017. aug. 3. 19:15
 23/25 A kérdező kommentje:
Igen lett csinálva...De a tulajdonost tegnap felkerestük próbáltam vele értelmesen beszélni de nem nagyon volt hajlandó
2017. aug. 4. 09:18
 24/25 anonim ***** válasza:
Mikor nálunk merült fel a lóvásárlás téma, az edzőm azt mondta, hogy kétszer kell elmenni megnézni a lovat. Egyszer, mikor megbeszéled a gazdival, elmentek, megnézitek, stb, egyszer pedig teljesen váratlanul, akár orvossal karöltve beállítani, így biztos, hogy nem vernek majd át
2017. aug. 4. 17:21
 25/25 anonim ***** válasza:
Garanciális hiba, ha a ló idegbeteg és kezelhetetlen. Nyilván nem akarja visszavenni, örül, hogy szabadult tőle, de ez akkor sem kívánságműsor.
2017. aug. 5. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!