Mit csináljak akkor ha a lovam meg akar ölni?
Figyelt kérdés
Van egy lovam. Nem rég kaptam. És állandóan rámfarol, rúg és keresi az alkalmat arra hogy megharapjon. És egyszer futószároztam és rámrontott. Úgy kellett kiugranom a körkarámbóp. Kérlek segítsetek. Mit tehetnék?2017. júl. 31. 21:19
11/25 A kérdező kommentje:
Amikor a régi helyén mentünk megnézni akkor ott nagyon nyugodt és jámbor volt. Nem csinált semmit. De amikor a mi lovardánkba hoztuk felvette ezeket az idegbeteg szokásokat. De azért köszi a válszokat
2017. aug. 1. 08:43
12/25 A kérdező kommentje:
És nem divatból teszem.. 16 éve lovakkal vagyok és foglalkozom. És ezzel a lóval nem tudok mit csinálni. És szakértőt már hívtunk, de annyira ő se tudott mit kezdeni vele.
2017. aug. 1. 08:46
13/25 anonim válasza:
Pedig ez csak egy tipikus ,,lóbetegség". Általában ez szokta a legtöbb problémát okozni, hogy ránő az új, határozatlan tulajdonos fejére a lószág. Tessék normális szakértőt keresni, edzőt, belovaglót, akármit és határozottnak lenni. 16 év lovazással azért ez nem lesz nagy ördöngösség, nemde?
14/25 anonim válasza:
16 év lovazás után azért illene felismerni, hogy mi a probléma (sőt talán kezelni is tudni kéne.)
15/25 A kérdező kommentje:
Tudnátok ajánlani valakit aki tudn segíteni? Valami szakértőt
2017. aug. 1. 21:56
16/25 anonim válasza:
Én először tuti kipróbálnám a játékszert, amit ostornak hívnak. Próbáld helyrerakni a jószágot.
17/25 anonim válasza:
Amúgy meg hiába rakja rendbe szakértő, ha te utána ugyan úgy nem tudsz vele bánni. Azért viselkedett normálisan az előző helyén, mert ott nyilván határozott gazdája volt, aki el tudta érni, hogy tisztelje a ló. Itt főleg neked kellene fejlődni.
18/25 A kérdező kommentje:
Határozott vagyok. És az ostort is próbáltam már de csak rontott a helyzeten. És itt nem csak velem viselkedik így. A lovászt sem tűri meg. Meg senkit se. Karanténba lett helyezve, mert megharapta a lovászt.
2017. aug. 2. 11:11
19/25 anonim válasza:
Nem lehet, hogy előző helyén is már ilyen volt, csak be volt nyugtatózva, mikor mentetek megnézni?
20/25 anonim válasza:
Az utolsó jogos. Ha le volt szedálva, akkor persze, hogy birka. Ez a szakértősdi nem egy alkalmas dolog, itt folyamatos közös munkára van szükség, ami 1-2 hónap is lehet, még sok pénz. Ha végképp nem bírsz vele, akkor add el, vannak olyanok, akik szeretik a kihívásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!