Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit csináljak akkor ha a...

Mit csináljak akkor ha a lovam meg akar ölni?

Figyelt kérdés
Van egy lovam. Nem rég kaptam. És állandóan rámfarol, rúg és keresi az alkalmat arra hogy megharapjon. És egyszer futószároztam és rámrontott. Úgy kellett kiugranom a körkarámbóp. Kérlek segítsetek. Mit tehetnék?

2017. júl. 31. 21:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%
Mesélj neki a Lóról, aki vadló akart lenni, de kolbász lett.
2017. júl. 31. 21:30
 2/25 anonim ***** válasza:
53%
Tedd Lóvá, majd lovasítsd meg a karával együtt
2017. júl. 31. 21:31
 3/25 anonim ***** válasza:
80%
Vidd vissza
2017. júl. 31. 21:32
 4/25 anonim ***** válasza:
90%

Te? Semmit. Szakértő belovagló esetleg.

Ezért nem kell 0 tapasztalattal idegbeteg lovat vetetni anyuciékkal.

2017. júl. 31. 21:35
 5/25 anonim ***** válasza:
94%
Én ezért nem veszek olyan állatot, amivel nem bírnék ha megbolondulna. Szerintem valami lólexikonhoz kéne fordulnod, aki tényleg ért a lovakhoz, vagy legalább tudja, hogy hogyan kell hozzászoktatni a környezetéhez.
2017. júl. 31. 21:36
 6/25 anonim ***** válasza:
6%

Én lovardában dolgoztam, jól megkell verni ostorral.

Többet nem ront rád 😂

2017. júl. 31. 22:00
 7/25 anonim ***** válasza:
80%
Az is megoldás lehet, hogy nem kell divatból lóval majomkodni csak azért, mert a többi proli is ezt csinálja.
2017. júl. 31. 22:00
 8/25 anonim ***** válasza:
85%
Okosabbnál okosabb válaszok :'D Mondjuk megértem, mert a kérdés alapból hihetetlen... Nyilván ha ennyire problémás a lovad írhat neked akárki akármit, egyedül nem tudsz vele mit kezdeni.
2017. júl. 31. 22:06
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a ló kicsit sem tisztel téged, ráadásul emellett valamit nagyon rosszul csinálsz. Kérd szakértő segítségét! Mikor megkaptad is már ilyen volt?
2017. júl. 31. 22:19
 10/25 anonim ***** válasza:
87%
Tisztelet 0 feléd. Ha elugrasz előle őt erősíted, ha ott maradsz egy ostorral és szembeszállsz vele még változhat. Hívj egy lóhoz értő embert, aki segít rendbe rakni a kapcsolatot. Amúgy hiba volt hozzáértés nélkül lovat venni, mert a legszelídebb ló is fellázad az ember ellen, ha megérzi hogy gyengébb vagy.
2017. aug. 1. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!