Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hát nem is tudom. Lehet páran...

Hát nem is tudom. Lehet páran nagyon hülyének fogtok nézni. Nos mostanába beképzelem magamnak, hogy saját lovam van és tökre jól érzem magam meg minden. Meg előre megtervezek mindent. Pl h a lovamnak majd milyen cuccai legyenek? 😀

Figyelt kérdés

Ez normalis??

14 éves vagyok 3 éve lovagolok. Ugyessegi verseny szinten..

Ló mániákus vagyok

Nagyon szeretnek lovat viszont anya annyira nem ezert a bertartas van elonyben

2017. márc. 29. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

Normalis.

En 21 vagyok es a mai napig van kepzeletbeli eletem :D

Pedig van igazi is, igaz a kepzeletbeli sokkal jobb :)

2017. márc. 29. 17:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató.😀 :)
2017. márc. 29. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
A szerepjátékosok, akár frpg-sek általában fiktív életek egész sorát birtokolják, te meg csak egy fiktív lovat, szóval ne aggódj, nem para. Akkor van gáz, ha kijársz hozzá, lelovagolod, stb., pláne, ha nem tudsz elszámolni vele utólag, hogy valójában mit tettél, amíg erről képzelegtél.
2017. márc. 29. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Álmodozni lehet csak ennek semmi értelme.
2017. márc. 29. 19:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát egyszer úgyis megvalósítom:)
2017. márc. 29. 19:29
 6/7 anonim válasza:

Szia!

Nálam dettó ugyan ez van! :D

De pontosan ugyan ez, minden évben megtörtênik ez velem!

Nekem anyukám azt mondta, hogy felestartani lehet majd, ha kicsit többet tudok majd, nagyobb leszek! :)

2017. márc. 29. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Azta de fura ezt olvasni, én 9-13 éves koromig ezt csináltam. Minden nap olvastam feküdtem az ágyban és a könyvbe képzeltem magam, hogy enyémek azok a lovak melyiket h szerzámoznám fel, a horze oldalát is betéve tudtam, nevet adtam nekik meg azokkal a lanyokkal képzeltem el magam akik a lovardában menők voltak mert aszüleik pénzesebbek voltak mint az enyémek és lehetett lovuk. most igy 10 évvel később már élem az álmaimat, nem lovasak már de az álommunkámat végzem és most már vehetnék magamnak lovat. Talán fogok is.

Most ennek kapcsán megnéztem ezeket az anno menő lányokat, az egyiknek kolikaban elpusztult a lova a masik megunta eladta a harmadiknak még megvan de beteg és öreg a negediknek meg már kép sincs róla sehol mintha nem is létezett volna

2018. márc. 10. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!