Saját ló mellett hányszor ajánlott az edző kb?
Figyelt kérdés
Saját ló vásárlása előtt állok, rendelkezem a biztos lovastudással hozzá, néha lovagoltam is már önállóan, de 90%-ban mindig volt mellettem egy edző. Ha meglesz a ló, evidens, hogy főképp önállóan fogok edzeni vele, mivel versenycéljaim nincsenek, de szeretném, ha néha lenne mellettünk valaki, aki javítja az esetleges hibákat. Szerintem ez a lónak és nekem is csak jó. Heti egy alkalom elég lenne edzővel, vagy inkább kettő ami szükséges lenne?2017. márc. 29. 07:26
1/8 anonim válasza:
Pláne az elején minél többször van edzői felügyeleted, annál jobb. Attól, hogy nem akarsz versenyezni, még nem jelenti azt, hogy nincs szükséged külső felügyeletre. Azt én idővel úgyis érzed majd.
2/8 anonim válasza:
Azt én = aztán, csak az autokorrekt imád baromkodni.
3/8 anonim válasza:
Első 1-2 hónapban lehet heti 2 mire összecsiszolódtok, utána heti 1 elég. Terepzni már megvannak a társaid?
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, megvannak, a lovat is ismerem, 1,5 éve rendszeresen lovagolom.
Viszont így, hogy az enyém lesz, gyökeresen megváltoznak a dolgok, és eléggé izgulok, hogy minden jó legyen a lónak is. Elrontani semmiképp nem akarom.
Viszont megfogadom a tanácsokat, először akkor heti 2 alkalommal kezdek, aztán alakul :)
2017. márc. 29. 15:09
5/8 anonim válasza:
Te vagy az a tizenéves "21 éves" aki anyuéktól nem kapott még felszállási engedélyt?
6/8 A kérdező kommentje:
???
2017. márc. 30. 16:47
7/8 anonim válasza:
Ezt is te írtad ki lefogadom : https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__8522158-hogya..
8/8 A kérdező kommentje:
Nem :)
2017. márc. 30. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!