Saját ló? (Többi lent)
Sziasztok! Leírnátok rèszletesebben a lótartàsos dolgokat (lógondozás, betegségek, költségek stb)? Elég jól tudom már az ehhez kapcsolódó infókat de szeretnék még több dolgot tudni :)
De az is jó ha linkeltek egy oldalt (vagy többet :D) ahol ezek fent vannak :)
Nagyon köszi ha válaszoltok!!! :DD
Nehéz, sok vele a munka, elfoglaltság az év minden napján, nincs kiruccanás a Balcsira, drága, tudás is kellene hozzá, kapcsolatok kellenek.
Ha ezeket elolvastad, akkor rájöttél, hogy mégsem kell ló neked.
Mèrt nem kell ló nekem?
???
Tudom mivel jár.
Akkor légyszi oldalakat küldjetek vagy könyvcímeket vagy valamit...
A lótartás egy olyan dolog, amivel kapcsolatban 20 év gyakorlat után is tanul újat az ember.
Előtted az internet, számtalan szakcikk, olvass utána, hogy mit hogyan kell csinálni, mire kell figyelni, betegségek, sérülések, szállítás, takarmányozás, stb.
Megint én vagyok, hátha érdekel valakit mi lett azóta :)
Fáj visszaolvasni ezt a fél éves kérdésemet, azóta rengeteget tanultam, és lett egy bérelt lovam akivel nagyon jól megvagyunk és a REV-re készülünk. Ősszel pedig visszatérek a lókeresésre, és nem teszek fel hülye kérdéseket :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!