Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Be lehet valahogy szűkíteni a...

Be lehet valahogy szűkíteni a kobakot?

Figyelt kérdés
Vettem egyet, de icipicit nagy. Felpróbáltam 100-at, pont két méret között vagyok. Az 56-os nagyon szorított, az 57-es meg minimálisan lötyög. Az eladó azt mondta ennyi holtjáték belefér. 56,5 centi a fejkörméretem. Nem bukik előre az orromig, de minimálisan lötyög, a kisebb viszont nagyon szoros volt. Be lehet valahogy szűkíteni? Jár még valaki ebben a cipőben?
2017. febr. 5. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Casco kobakot vegyél, állítható és nagyon kényelmes.
2017. febr. 5. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben jó lett volna, ha hátul állítható kobakot veszel, ahol vannak köztes méretek is. Max ragasztasz bele egy vékony szivacsot körbe és akkor nem lötyög.
2017. febr. 5. 19:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem volt sajnos állítható kobak. Ilyen szivacsot hol lehet venni?
2017. febr. 5. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Szivacsnak végső esetben egy ablakszigetelős csík is megteszi... Vagy ha elég hosszú a hajad, fogd össze másképp.
2017. febr. 6. 06:42
 5/7 kiss.a ***** válasza:
Én vattát tettem a betétjei alá.
2017. febr. 6. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Többféle márkát is érdemes próbálni, de még azon belül típusonként is eltérő a kobak formája. Ahogy az emberek fejformája is eltérő. A különbség mindössze 1-1 centi méretenként, tehát az a fél centi +/- nem okozna akkora eltérést, mint amit írtál, hogy az egyik szorít a másik lötyög. Én tovább keresgélnék a helyedben. És valamennyire mozognia kell azért, mert ha pont passzos a boltban, lovagláskor egy óra után már csíkot fog vágni a homlokodra.
2017. febr. 6. 18:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valamit majd megpr9bálok csinálni vele. Nagyon hülye fejformám van, még ez passzolt a legjobban. Szépen körbeöleli a fejemet, kényelmes is. Feladtam a kobakot a páromat, neki pont 57 centi a fejkörmérete, rá tökéletesen illeszkedik, az enyémen mozog . De az is lehet, hogy csak hülye vagyok. Eddig kölcsönkobakban lovagoltam, ahhoz szoktam, de az atombiztosan állt a fejemben, lehet, hogy ezért fura, hogy ez mozog.Azt fél óra után öröm volt levenni . Ez eggyel kisebb, mint amekkorát én vettem végül. Ényleg nem kéne sk, 3-4 mm, és akkor tökéletes lenne. Szerintem az az egy centi méterenként pont ennyit számít . De valószínűleg én vagyok zakkant, mert az eladó is azt mondta, hogy ennyi holtjáték belefér.
2017. febr. 7. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!