Túl nagy cipőt lehet szűkíteni valahogy? Tudom, hülye kérdés, de hátha.
Figyelt kérdés
Kb. egy számmal nagyobb, mint kellene. Interneten rendeltem, végülis nem volt drága így mindegy ha nem, de azért jó lenne ha megoldható lenne valahogy. Ha valakinek van valami ötlete, kérem írjon!
Esetleg ha szűkíteni nem is, de sarok-orr zselés talpbetét együttesen működhet? Abból vannak vastagabb fajták is.
2013. szept. 7. 23:58
1/4 anonim válasza:
kitömöd, pl. valami ruhaanyaggal, amit nem sajnálsz szétcincálni.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt már próbáltam, de sajnos elmozdult és a lábam alá gyűrődött járás közben (kb. 15 centis magasssarkúról van szó). Az mondjuk megoldás lehetne, ha kétoldalú ragasztószalaggal az orrába ragasztanám. Varrni jól tudok, csinálhatnék egy kitömött kis párnácskát esetleg... működhet?
2013. szept. 8. 00:15
3/4 anonim válasza:
próbálkozhatsz vattával amit beletöltesz vmilyen anyagba és összevarod
4/4 anonim válasza:
énis netről rendeltem 1x,és az enyém is nagyobb volt...tettem bele még 2db cipőtalpbetétet,és úgy jó volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!