Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vans cipőt lehet valahogy...

Vans cipőt lehet valahogy "szűkíteni"?

Figyelt kérdés
netről rendeltem és egy picit kisebb kellett volna de visszaküldeni már nem akarom , valahol lehetne hogy szűkebb legyen ? Gondoltam arra hogy cipőbetétet teszek bele ez jó megoldás lenne rá ? Meg egy idő után ha nagy a cipő az tovább fog tágulni vagy nem ?
2014. jan. 8. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Magát a cipőt szerintem nem nagyon lehet, mosástól se valószínű hogy a felsőrész összemegy, ha fűzős azzal tudsz szűkíteni.

A cipőbetét jó ötlet, vegyél vastagabb betétet, ilyenkor télen még jó is. Ha az orránál is nagy akkor kitömöd, mondjuk az hosszabb távon nem lehet valami kényelmes.

2014. jan. 8. 14:15
 2/7 A kérdező kommentje:
igen fűzős de már nem tudom jobban összehúzni :D szerintem is cipőbetét lesz csak az a gond hogy nyáron már nem olyan jó , de majd megoldom :D
2014. jan. 8. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Tedd be egy satuba! :D
2014. jan. 8. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyárra vehetsz zselés cipőbetétet, az is vastagabb de nem melegít, tök kényelmes rajta járni :)
2014. jan. 8. 15:13
 5/7 A kérdező kommentje:
milyen az a zselés ? árban is jó ? :D satu xD
2014. jan. 8. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:

lehet kapni a sarkába ilyen sarokpárnát, ha túl nagy a cipő és lifeg akkor olyat is tehetsz bele. van belőle bőr és zselés is, simán bele kell ragasztani

asszem sarokbetét a neve

2014. jan. 11. 19:27
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm ! :)
2014. jan. 13. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!