Melltartót be lehet valahogy szűkíteni?
Figyelt kérdés
70A melltartót hordok a kosármérete jó viszont a szélessége nagy és mindig felcsúszik. Valahogyan be lehetne szűkíteni a kapcsánál vagy valahol?2016. okt. 30. 08:45
1/3 anonim válasza:
Jobb lenne ha vennél egy rendes melltartót.
Legközelebb legalább mérd le a mell alatti kerületet(ha a 70-es nagy, akkor valószínűleg 65-ösök közül kell válogatni és hogy a kosár is jó legyen, abból is érdemesebb több félét felpróbálni, de szerintem egy B kosár jó lehet).
Én relatív tapasztalt melltartó vásárlónak tartom magam, de sajnos volt olyan, hogy a címkén stimmelt a méret és emiatt fel se próbáltam és otthon meg kiderült, hogy ki van nyúlva picit :/ varrónőhöz elvittem, aki beszűkítette és utána jó volt.
Szóval bármikor mellé lehet nyúlni.
2/3 Metionin válasza:
Rám is 65-ös melltartó kéne de csak méregdrágán találok, ezért a 70-eset varrom kisebbre. Ahol összekapcsolom, ott beveszek mindkét oldalon pár centit és kész.
3/3 anonim válasza:
Tescoban van kicsi méret is. Ott lenne érdemes körülnézni. Rengeteg féle van és a minőségük is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!