Ha neki fogok melltartót hordani akkor nagyobbnak látszik a mellem mit tegyek? 13/l
Vannak szivacsos melltartoim de azoktol nagyobbnak tünik a mellem...a suliba cikiznének amugy 65 AA s melltartó kell de akarok mostmar melltartót is hordani többet mert eddig csak nagyon ritkan hordtam...most átakarok szokni rá...pl ha egy egyhetes vakácio utan kezdem hordani akkor az feltűnik? Ha minden nap nő egy hét alatt akkor mekkorát nöhet altalaba?(keson ero tipus vagyok,még nem jött meg)..anyunak 75 B-s mellei vannak akkor kb mikor fog nekem is akkora lenni? :)
Koszonom a valaszokat
13/lány
Az öltözőben úgyis látni fogják:/
Ne aggódj,kicsi vagy még.
Már nem azért, de a 65/AA a lehető legkisebb ami létezik szerintem.
Ha ennyire nincs (még) melled, akkor mi a fenének a melltartó?
Mit akarsz tartani benne?
Nem bántásból, de tök logikátlan az egész.
Én is vehetnék melltartót, de nekem sem lenne benne mit tartanom, tehát nem veszek, mert minek vegyek, mit tartsak benne?
30/F
Nem lesz feltűnő, egyedül az veszi észre aki nézi.
Anyukád mellmérete pedig lényegtelen, testalkattal sincs összefüggésben, nemhogy a rokonok méretével. Van magas, kövér ismerősöm A kosárral és picuri vékony is akinek meg 14 éves kora óta E-s mellei vannak.
Anyám huszonévesen A kosarat viselt, nekem 15 évesen C-s melleim voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!