Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tudtátok, hogy ha 2 melltartót vesztek fel, nagyobbnak tűnik a melletek?
Én most próbáltam ki, és tényleg hatásos. :D
Ebben a videóban láttam, aztán persze ki is próbáltam: http://www.youtube.com/watch?v=HErdtVkR3Nw 7:12-től van
Hát, nekem D-s a mellem, nincs szükségem ilyesmire. :)
De amúgy vannak direkt olyan mellemelő melltartók, amiket a normál melltartó fölé kell felvenni, és oldalról egymás felé tolja a ciciket.
A rutinos szem viszont kiszúrja, ha oldalt és alul hiányzik az "anyag", csak középen ér össze.
Így is oly mértékben zsákbamacska már, hogy mekkora és milyen egy lány melle, mint még soha - köszönhetően a szivacsnak meg a merevítőnek. Tökéletesen inkorrekt helyzet állt elő, gyakorlatilag fogalmad sincs, mit viszel haza, mert ma már egy pici cici is dúsan dagad felpushupolva, és egy olyan is keményen áll, ami egyébként a padlót nézi. Szerintem ez elég nagy baj, de a lányok lelke rajta, senki ne panaszkodjon, ha meg lesz neki mondva, vagy ott lesz hagyva, mert a fiú becsapva érzi magát. Egyébként ez olyan, mintha a f.szik is szivacsos boxerekben vagy sziacsizommal kitömött felsőkben màszkálnának.
(Amúgy értem már, miért van minden ájfónnal tükören shootingoló amerikai csirkének olyan bomba melle. Ennek a szexi és szép lánynak meg amúgy mi szüksége van még erre a csalàsra? Így is mindenki halálra kefélné, hiába kicsi a cicije.)
F38
így van... a.7esnek igaza van... persze egy kapcsolat nem azon múlik mekkora a mellünk, de ami nincs az nincs lányok , azt nem kell kitenni . hogy néz már ki mikor béna csajszinak a nyakába van tolva a "csöcse" .....szegény pasikat sajnálom sokszor micsoda csalódás lehet ... xd
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!