Engem és a kutyámat megtámadtak a lovak, vagy mi a francot akartak?
"magánterületet, ahová egyébként teljesen jogosan bementem"
Tán a tiéd?
Figyelj, végülis pont leszarjuk hogy hová mész meg hová nem, de egyrészt kutyát póráz nélkül sétáltatni tilos, másrészt ha agyonrúgja őt vagy téged valamelyik ló, majd akkor is ilyen nagy arcod legyen. Netán látja a tulajdonos, hogy a kutyád miatt sérül le az egyik, hát az isten óvjon.
ISmered a lovak tulajdonosát?
Mi az, hogy oda volt kedved menni? Az mgánterület, és oda nem csak úgy ki-be mászkál az ember. VAgy te örülnél, ha én a te portádon át mennék, mert nekem arra volt kedvem?
Az meg a grátisz, ha elkapja valamelyik lovat a kutyád, jó esetben rommá törik a kooponyája, rosszabb esetben a ló tulajdonosa még ki is fizettetheti veled az esetleges kezelés árát.
Tudod, kedves kérdező, én pont egy ilyen arrogáns, kutyáját szabadon rohangáltató miatt sérültem meg egyszer, mert a lovam megijedt a felé rohanó, póráz nélküli, gazdájára nagy ívben szaró kutyától.
ÉS igen, először kíváncsiság hajthatta őket, később pedig leesett nekik a tantusz, hogy te nem barát vagy, hanem valaki, akit el kell zavarni.
A lovak területén voltál.
A másik,nem tudom hallottál-e róla,hogy a ló menekülő zsákmányállat.A kutya ragadozó.Ettől kezdve a minimum,hogy megnézik,ki és miért megy a területükre.Azon sem lepődhettél volna meg,ha a maguk módján védekezni kezdenek.
Szerencsétlen lovak barátkozni akartak kíváncsiak voltak , ne csodálkozz ha rúgtak vágtak mikor te "elhajtottad őket"
Amúgy ha ennyire idegenek neked a lovak akkor minek járkálsz a kutyáddal olyan területen ahol lovak vannak? És miért hagyod hogy a kutyád bármilyen módin is megijessze a lovakat? Ha egy ló félelemben érzi magát minimum csípni vagy rúgni fog szóval szerintem hagyd azt a területet ha nem érzed megad biztonságban lovak közelében. Ha félsz vagy tartasz a lovaktól ők azt megérzik és ha netán rosszindulatú lóról van szó az ki is fogja használni a félelmed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!