Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit tegyek? Nem fogad szót

Mit tegyek? Nem fogad szót

Figyelt kérdés
A pónim nem akar szót fogadni ha a hátán ülök :( akármit csinálok nem fordul egyenesen az istállóba akar vissza menni. Oktatóm csak sohalyt nem mondja,hogy h lehetne megoldani a dolgot.(sztem valtok) azt mondta lovagoljam pálcás zablaval lovaglom de nem jobb. Lépésben lehet irányítani de ügetésben és vágtában nem. Terepen sem fogad szót. Oktatóm felült rá de azt mondta,h nem bírja lovagolni mert neki kicsi.Mit tegyek??? Lovagoltassam át?? EEdzőt leet valtok nyári szünetben.
2016. máj. 29. 19:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jaj drága mikor mondtam,h nincs szükségem további oktatásra??? Egyfolytában járok lovagolni,minden héten. Ja és gyere el megpróbálhatod irányítani.
2016. máj. 31. 18:34
 12/16 A kérdező kommentje:
Kiülni a ponimnak is ki tudom a hülyeségeit,de félek,h áthúzom a száján még a pálcás zablát is. Ch😱😱
2016. máj. 31. 18:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Érzékenyíteni kéne szárra, csizmára, testsúlyra. Összességében idomítani kéne, de erre sem te, sem az edződ nem vagytok képesek, ez azért elég világosan látszik. Az, hogy egy egy jól idomított lovon elvagy, és nem rontod el egy edzés alkalmával, nem jelenti azt, hogy a pónidat is tudod korrigálni. Vak vezet világtalant.
2016. máj. 31. 23:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezért mondtam neki, kedves utolsó, hogy előbb meg kéne tanulni lovagolni, és aztán majd talán tud valamit kezdeni a neveletlen pónijával, de hát nem látok benne erre túl nagy hajlandóságot, ellenben 14 éves takony létére bátran szájal itt azokkal, akiktől segítséget kért :)

Minden esetre még egyszer megerősíteném: nem vagy elég képzett ahhoz, hogy egy ilyen pónit lovagolj még. Fejlődés és edzőváltás (!!!) szükségeltetik. És nem árt megkérni valakit, aki ért hozzá, hogy igen, egy kicsit lovagolja át a pónidat.

2016. jún. 1. 08:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a "kedves" válaszokat. Erre voltam kíváncsi,h megéri e 10 éves pónit átlovagoltatni. És azt is tudom,h erre sem az edzőm sem én nem vgyok képes.
2016. jún. 1. 14:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnálatos, hogy edzőnek hívatja magát, aki erre nem képes.
2016. jún. 1. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!