A kutyám mindenkinek szót fogad, csak nekem nem. Ezzel mit tudok tenni?
Az ugralasrol ugy tudod leszoktatni, hogy amikor felugrik a harso labara rataposol. Ezt ugy ertem, enyheny taposol ra (annyira ne gyengeden, hogy meg se erezze).
Remelem segitettem:)
Javaslok egy kutyaiskolát- ami jelen esetben a gazdinak fontosabb lenne, mint a kutyusnak!
Kedves kérdező, van, akinek "zsigerből" jön az "értés" a kutyákhoz, van, akinek meg kell tanulnia. Egyik sem jobb a másiknál, de ezek szerint te az utóbbi csoportba tartozol. Ezt el kell fogadni, nem kell belőle büszkeségi kérdést csinálni :)
Viszont, ha a van, akire felugrál a kutya, neki sem "árt" a kutyasuli.
Ők szerintem sokkal szakszerűbb, és sokkal jobban hozzátok illő megoldást (mert lehet, hogy itt sok az okos, és "hozzáértő" emberke, de minden kutya más nevelést kíván) tudnak találni.
Nem a legolcsóbb megoldás, tudom, de erre megéri gyűjteni - mindkettőtöknek jobb lesz utána :)
Ha idősebb a kutya, az sem baj :)
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!