Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Önbizalomhiányos ember meg...

Önbizalomhiányos ember meg tud tanulni lovagloni?

Figyelt kérdés

Néhány alkalommal már voltam. Imádom, alig várom, hogy kint legyek. Amint felülök, semmi gond, nagyon élvezem, szinte el se jönnék. Viszont mellette, hát... Állandóan úgy érzem, h nekem nem fog menni, béna vagyok ,szerencsétlen, idióta ,stb...

Azért sikerülhet?

2016. máj. 16. 17:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) Utolsó, ne haragudj, de ezen jót nevettem. :D Amúgy tényleg nagyon bejön, imádok kint lenni.
2016. máj. 25. 17:54
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sok dolgot tudnák neked tanácsolni az önbizalomhiány leküzdésére (a lovaglás mellett a küzdősport a legjobb), de csak gratulálni tudok, hogy a rátaláltál a lovakra. Az állat, különösen a kutya és a ló, akikben soha nem fogsz csalódni, miután összebarátkoztatok, és nem véletlen, hogy mindkettőt terápiás kezelésekre is "bevetik". Nem tudom hány éves vagy, de egy idő múlva fel fogod ismerni, hogy az állatokkal kialakult kapcsolat sokkal de sokkal mélyebb, és többet jelent, mint a legtöbb emberrel való kapcsolatod, rengeteg szeretetet adhatsz és kaphatsz, ugyanakkor vigyázz arra, hogy felnőttként ne "ess át a ló túloldalára", és ne legyél olyan, aki kerüli az embereket, és inkább csak az állatok társaságában érzi komfortosan magát (mint pl én). Sok sikert, és nagyon jó az út, amin jársz!

2016. máj. 30. 21:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
tudnák = tudnék! :)
2016. máj. 30. 21:51
 14/20 A kérdező kommentje:
Szia, utolsó. Írok privit :)
2016. jún. 1. 12:10
 15/20 leo222 válasza:
Minden lehetseges. Szedd ossze az osszes erod es menni fog. Kitartas az elso alkalom a nehez mindeg.
2016. jún. 7. 21:13
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi. A kérdés kiírása óta már többször voltam, nagyon szeretem, és nagyon fura, de úgy érzem, sőt, TUDOM, h menni fog :D
2016. jún. 9. 19:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Na, mi újság azóta? :) Egyébként én is így kezdtem, bár nem is igazán magától az állattól tartottam, hanem az új közösségbe való beilleszkedést.

Ez 11 éve volt, azóta már versenyeken is eredményesen szerepelek.

2016. júl. 1. 12:25
 18/20 A kérdező kommentje:

Szia, utolsó :) Egyre jobban, utolsó órán már félidőnél megpróbáltuk futószár nélkül. Bár nem ment, nagyon szeretem, és alig várom a következő alkalmat. Már én vezetem ki és vissza is a lovat, és egyre jobban szeretem az egészet :)

Nálunk szerencsére nincs tömeg, az oktató egyszerre egy emberrel foglalkozik. Ráadásul délelőtt megyek hétköznap, így tényleg csak mi vagyunk. Együtt nyergeljük fel, és ez kicsit lenyugtat :D Most nagy álom, h eljussak terepre, ami az oktató szerint jövőre már összejön, heti egyszeri alkalom mellett is. :)

2016. júl. 4. 00:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Molnar Krisztian, te vagy az?
2016. aug. 4. 21:50
 20/20 anonim ***** válasza:
nem tud, a lo megerzi s ledob magarol.
2017. ápr. 13. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!