Ismersz a környezetedben olyan önbizalomhiányos személyt, aki imposzor szindrómával küzködik? Vagy neked is van ilyen? Hogyan éli meg az ilyen ember?
Figyelt kérdés
Az első sorokban elég jól leírja problémát, számomra érdekes téma, mert kicsit magamra is ismertem benne.
Aki ilyesmivel küszködik az, hogyan éli meg, milyen gondolatai támadnak a munkahelyi helyzeteiben, vagy képes kihatni a magánéletére is?
Mi van emögött, vagy hogyan alakul ki?
2015. dec. 8. 16:10
1/1 A kérdező kommentje:
Szerintem hasonlít az olyan "szindrómákhoz", amikor valaki direkt tudatosan nem akar "jó" lenni valamiben, azért mert fennhéjaskodásnak, képmutatásnak érzi, találkoztam ilyennel is.:))
2015. dec. 8. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!