Csak szerintem túlzás már az, hogy egy lovardában egy nem póni, nem beteg, nem sovány, normál testalkatú "nagy" lóra maximum 70 kilos lovas ülhet rá?
Figyelt kérdés
Okés, hogy vigyázzunk a lovainkra, de azért ez már túlzás nem? Szerintetek?2016. máj. 13. 13:49
11/17 anonim válasza:
Még a galoppon is,ahol a súly fontos,lovagol tréningben 70-75 kilós lovas.
12/17 anonim válasza:
De a galoppon se napi 8 (kezdő!)lovas megy át rajta 70+ kg súllyal...
13/17 anonim válasza:
Látod,ez igaz.
De az is egy hatalmas terhelés egy versenytempójú munkánál.
14/17 anonim válasza:
Nem túlzas 70 kg rengeteg
Ülj hidegvérűre vagy sodrottra az elbír vagy ne zabálj annyit vagy ne akarj lovagolni.
. .. a sportlovakat meg ne kínozd elég azoknak 50 kg is ;)
És ezt nem bántásként mondom.
15/17 anonim válasza:
Kész szerencse, hogy a legtöbb lovas szerintem 60-80kg súlyban van, és nem azért, mert "annyit zabál"...
16/17 anonim válasza:
Énis 60 vagyok de látom hogy melyik ló illik hozzám.
Olyan lovat vettem és olyanokat lovagolok amelyek zömökebbek.
ültem már vékony lovon konkrétan szambázott alattam nm volt biztos lépte.
17/17 anonim válasza:
Ha nincs biztos lépte, az egyszerű idomításbeli hiba. A lónak meg kell tanulnia hordoznia a saját és a lovas súlyát, ez nem a súly függvénye. Pláne nem 60 kg-é, hiába vékonyabb az a ló, egy telivér vagy egy kisbéri, gidrán, arab lazán visz annyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!