Indamail-en mekkora normál csatolmányt lehet küldeni maximum?
Moderátorok!! Itt valami nagy baj van! Ezen az oldalon nagyon hamar bepöccen mindenki! Mért van ez??
Kérdezőnek: nem írnak semmiféle "normál" csatolmányról, az óriás azért óriás, mert nagyon nagy! :) Amit írnak az azt jelenti (1xerű parasztlogikával), hogy akár 1 gigabájt méretű (nem szokványos méretű, azaz "óriás") mellékletet is csatolhatsz az üzeneted mellé!
Ezért egyáltalán nem kell bepöcceni, de ha nem tetszik a válasz, kérdezd meg őket magukat és akkor lehet nekik mondani a magadét, ha valami nem tetszik!
Egyébként szívesen! (Legalább az tolerálhatnád, hogy a saját drága időmből veszek el, hogy neked választ találjak! Ez a nem mindegy édes barátom!)
Jól van.. úgy látom nem voltam elég érthető.. arra lennék kíváncsi, hány MB-os (megabite-os) NEM óriás (sima/egyszerű/normál) csatolmányt lehet küldeni indamail-en.
Ui.: Azt eddig is tudtam, hogy az óriáscsatolmány 1 giga. Nem erre voltam kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!