Segítség lovagolják a lovam?
Ezzel egyetembe a cuccodat is használják?
Mert sokszor az is probléma, ha az embernek nincs zárható szekrénye, akkor tuti elhordják a cuccát, főleg, ahol sok lovas megfordul. Vagy ha véletlenül kintmarad az ápolós doboz tuti hiányozni fog belőle 1-1 dolog, hol egy kefe, hol egy vakaró... nem nagy tételek, de igencsak bosszantó, hogy más tulajdonát nem tisztelik.
Ha szolgáltatásban ez a hely a legjobb,milyen a többi?A jó szolgáltatásba nem fér bele,hogy engedély nélkül használják a lovadat.
Az olcsóbb árral meg semmit nem érsz,ha csinálnak mondjuk a lovad használatakor egy több tízezres kárt mondjuk egy sérüléssel.Ez sajnos bármikor megtörténhet.Az állatorvos nem olcsó mulatság.
Vagy kérd meg édesapád, hogy menjen és beszéljen a góréval, mert lehet, hogy a te szavad nem nyom annyit a latba, hogy érdemben foglalkozzon vele, de ha apád odateszi magát, akkor talán magába száll.
Másik ami eszembe jutott, hogy komolyabb, de már kevésbé komoly lovardák is be vannak kamerázva. Vissza kell nézni a felvételeket (ha van). A mi lovardánk teljesen be van kamerázva, különösen a boxok, nyerges, fedeles környéke.
És hidd el, ha nem változik semmi eljon az a pont, mikor már nem számít, hogy drágább a hely, ahová vinni tudod, én ezt átéltem. Életem egyik legjobb döntése volt. Ne hagyd, hogy idáig fajuljon a helyzet.
Mondjuk alapból nem értem, hogy miért nem a szüleiddel beszélted meg ezt első körben, talán ők tudnák a legtöbbet tenni a dologban.
Amíg a lovadban kárt nem tesznek, nem igazán tehetnél semmit, jogilag.
Ha rajtakapod őket, akkor mi lesz?
Hacsak a lovarda tulaja ezt nem látja Veled együtt, és nem áll melléd és el nem zavarja őket, addig nem tehetsz ellene semmit.
Egy megoldás van: Másik lovarda. Ezt meg hagyd ott.
Azonnali hatályal vidd máshova a lovad mert ha baja lesz azt is letagadják. És pereskedhetsz.
Azért ehhez pofa kell ,hogy vad idegen lovon lovagoljanak. De a nyakam merem rá tenni ,hogy ezt a lovarda tulaj tudja mivel ö felelösége a bértertot lovak.
Ha suli mellet ugy se tudsz minden nap ki menni hozzá akkor fedeles nélküli lovardába is viheted. Szerintem. És szerintem lopásnak számit mivel ez olyan mint ha a kocsidat vagy bármit el vinnék egy pár körre. A ló is a te tulajdonod képezi mond meg a lovarda vezetönek vagy tujnak ,hogy ezt meg ezt tudtad meg és ha nem rendezi akkor következményei lesznek. Dolgoztam 70 lovas istáloban de ilyen vagy hasonló sosem történt ki is rugtak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!