Segítség lovagolják a lovam?
Csak van valami felnőtt ott akinek lehet szólni.
Olyan nincs, hogy én csak besétálok egy lovardába amikor akarok, és kivezetek az istállóból egy lovat, és csak úgy használom amikor kedvem tartja.
Ezt többektől is hallottad? (Nem lehet, hogy csak egy bértartótársad kever a ...t?)
Benne van a szerződésben, hogy rajtad kívül xy vagy épp senki más nem nyúlhat a lóhoz?
Én megkérném azokat, akik állítják, hogy látták, hogy ugyan fotózzák már le egyszer, az alapján ki lehet verni a balhét, illetve a fenti mondatot, ha hiányzik a szerződésből, pótolni.
De mi az, hogy valaki csak bemegy a lovardába és felügyelet nélkül kiviszi bármelyik lovat?
Nálunk aki külsős, tehát nem dolgozó, az csakis edzői/oktatói felügyelet mellett lovagolhat. Ez fokozottan érvényes az ugratásra. Ha én megtudnám, hogy a lovamat valaki tudtomon kívül használná, eltörném kezét-lábát.
Biztos nálatok is van istállótulaj, meg lovász, esetleg oktató és nekik se lenne szabad megengedni, hogy mások lovagolják a bértartott lovakat. Én biztos elvinném más helyre, akkor is ha drágább, de inkább legyen megbízható és ne engedjen minden jött-mentet a lovamra, csak akivel én is megbeszéltem és írásos engedélye van rá tőlem.
Egyrészt elcseszik a te munkádat amit beletettél (mert már egy alkalom után is érződik, ha más ült rá), illetve ha netán lesérül, akkor mindenki lapít és senki nem vállalja érte a felelősséget, se anyagi szinten, se annyira, hogy kiálljon, hogy én voltam.
Már csak ezért is vinném el, mert akkor nyugodt szívvel aludhatok, hogy a lovam jó kezekben van és nem tinilibák használják ki a lovamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!