Ugró rajtengedély vizsgán miket szoktak kérdezni?
Szia!
Ne félj menni fog!
Az elején a vizsgabiztos mondta, hogy aki mellett a lova nem hal meg, az átmegy a vizsgán.
Úgy van, hogy kitöltött könyvvel kell odamenned, kapsz sorszámot, majd hármasával behívnak.3 kérdést kell húzni, ami nyugi, mind a könyvből van.
Én ezeket húztam:
-Milyen lónemek vannak?
-Hova nézel ugrás fölött és után?
-Milyen lóbetegségek vannak?
Nagyon könnyűket húztam, pl. Volt olyan akinek a segítségeket kellett elmondani.Az se nehéz, de azért mégis könnyebbek ezek.
Bármi kérdésed van nyugodtan írj :)
Jármódokat szeretik nagyon,mondd el az ütemet melyik jármód hány ütem, sorold fel a jármód fajtákat. Pl ügetésen belül munka,közép,összeszedett stb blabla
Ha nem tudod a választ akkor előkerül az asztal alól egy marokfegyver és fejbelőnek.
nyugi csak a könyvből kérdeznek!
nekem az egyik kérdésem az volt hogy: milyen felszerelések kellenek a ló szállításához illetve egy versenyen milyen felszereléseket használsz
a másik: melyik oldalon vezeted a lovad (wtf ezt ki nem tudja????)
és a harmadik az egy összetett kérdés volt:
sorold fel a 3 alap jármódot, és akkor ott kérdezték még az hogy könnyű ügetésnél mikor állsz fel és mikor ülsz le(amikor a külső első lába a lónak a földön van) valamint ehhez még kérdezték hogy hány ütemű a vágta
majd a vizsgabiztos megköszönte és mondta hogy mehetek nyergelni :D
u.i.:amég elmondod a válaszokat ne a földet nézd nézz a vizsgabiztosokra mosolyogj, ne az tükröződjön a fejeden hogy meghalni jöttél ide, és a legfontosabb hogy artikulálj érthetően beszélj és határozottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!