A rajtengedély vizsgán csak egyszer lehet indulni? (lent több)
Figyelt kérdés
Mondjuk ha valaki átmegy egy díjugratós rajtengedély vizsgán, akkor utána pár évre, indulhat újra, csak éppen, mondjuk a lovastusán?2015. okt. 9. 23:21
1/9 anonim válasza:
Dehogy. Ha mondjuk meghúzhatsz következő alkalommal újra próbálkozhatsz. Barátnőm se ment át, most ősszel újra próbálja.
2/9 anonim válasza:
Ha sikeres a vizsga ,nem. Utána indulhatsz hivatalos ugró versenyen ,mi értelme lenne újra vizsgán indulni? Maximum a rev el megegyező szintű versenyen de az már nem a rev hanem egy külön verseny.
3/9 A kérdező kommentje:
oké, köszi a válaszokat :)
2015. okt. 10. 14:15
4/9 anonim válasza:
Bocsi, úgy értelmeztem ha nem mész át akkor indulhatsz e. :D
5/9 anonim válasza:
Ha esetleg más szakágban szeretnél versenyezni akkor kérhetnek elméleti vizsgát (gyakorlatit nem tudom). Legutóbb a távlovasoknál volt ebből bonyodalom az egyik versenyen, mert a díjugrató és díjlovas rev-el is lehet licenszet kiváltani távlovas szakágban, csak volt pár ember, akiket ki kellett zárni, mert nem tudták a szabályokat. Emiatt szigortani fognak, hogy azok indulhassanak, akik ismerik az adott szakág szabályait. Gyakorlati téren egy ugró vagy egy díjlovas többet tud, mert távlovin nem egy agysebészet megcsinálni.
6/9 A kérdező kommentje:
1. válaszoló, nembaj, mert ez is hasznos volt nekem :)
És ha átmegy egy díjugrató vizsgán, akkor vehet részt terepversenyen?
2015. okt. 10. 17:32
7/9 anonim válasza:
MLSZ oldalán fent vannak, hogy miben válthatsz ki licenszt:
díjugrató-lovastusa rajtengedély : licenc váltható :díjugrató, lovastusa, díjlovas, távlovas, western, lovastorna szakágakban
díjlovagló rajtengedély licenc váltható : díjlovas,távlovas, lovastorna, western szakágakba
Ez fog változni 2016.01.01-től, mert a távlovas kikerül ezekből.
Mint látod, ezek közül bármelyikkel indulhatsz military versenyen, sőt a díjugratás hivatalosan díjugratás-lovastusa néven fut.
8/9 anonim válasza:
Jajj bocs félreírtam, szóval ha ugróra mész, akkor mehetsz terepversenyre, díjlovassal nem.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát a díjugratás éri meg a legjobban :)
köszi
2015. okt. 10. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!