Szeretném elvégezni a lovastúra vezető okj-képzést, de nincs rajtengedély vizsgám. Lent többet olvashattok. Mit tegyek?
a rajtengedélyt ki tudnánk fizetni, csak arra felkészülni... Ahogy mondtad heti 1 óra alkalom nem elég.
De ha mondjuk 3 évig járok heti gyakorisággal, és aztán megpróbálom, akkor sincs esély rajtengedélyre?
De miért fölösleges a túravezető?
De ha nem tudod lerakni a REV-et anyagiak miatt, én is ott akadok meg, hogy miből lesz pénz a túravezetőire? Ráadásul egy REV nem a világ, ha az a szint nem megy, akkor a túravezetői sem. Ne érts félre, de én pl nem merném olyanra bízni a fiam/lányom életét terepen, aki nem tud egy REV pályát se teljesíteni. Hiszen egy terepen azért bármi lehet, és... na.
Szóval amit tehetsz, hogy vállalsz diákmelót, és a pénzből gyakrabban jársz lovagolni. Vagy más úton szerzel pénzt... Sajnos ez ilyen.
Igen, erre én is gondoltam, hogy diákmunkával keresek rá pénzt, csakhogy év közben nem nagyon lehetséges diákmelót vállalni suli mellett...
Nyáron biztos, hogy ezt fogom csinálni.
Mindenesetre köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!