Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Félek a lovaglástól! Mit tegyek?

Félek a lovaglástól! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok lótulajdonos, és hét éve lovagolok. Mindig féltem a lovakól, de mindig vonzódtam hozzájuk, már 2 éves korom óta. Most 14 éves vagyok, de a félelmem elérkezett arra a pontra, hogy nem merek ráülni a saját lovamra, pedig a világ legnyugodtabb teremtése. Nem tudom mit tegyek, a lovamat már vezetni is remegve vezetem, ami nem szerencsés mert megérzi, és kihasználja majd egy idő után. Nem vagyok egy fosos gyerek, konkrétan lét elemem a veszély, BÁRMIT kipróbálok, de valahogy a lovaglás nem. Nem szeretném abba hagyni, egyszerűen imádom ezt az életérzést. Nagyon sokan próbálnak segíteni, de még mindig félek, lötyögni is a lovon. Eddig futószáron mertem menni, mostmár ott sem. Díjugrató REVem megvan, és millitaryztam is. Fél évet Svédországban éltünk, ott is eredményesen versenyeztem, de ott nem a saját lovammal. Nem tudok mit kezdeni magammal, utálom ezt az érzést.

2015. aug. 27. 06:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Labserulesem volt:))
2015. szept. 13. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!