Tereplovaglás egyedül? (bővebb lent)
"Ha idiótákkal vagy kint és leesel az kb olyan mintha egyedül lennél" - miért menne ki bárki is idiótákkal?
sajnos nekem is nagyon ritkán van társaságom kint, de mivel ahogy korábban is írtam felnőtt vagyok, tehát saját felelősségem, hogy a saját lovammal merre megyek és mit csinálok. Nem is fosok amúgy, nem is ugrok le, ha megugrik a ló egy kutyától, mint a kérdező. Viszont pont azokon a helyeken, ahol jönnek-mennek lovasok, ott nyilván találna a kérdező is lovas társaságot.
Nem írtam, hogy ne járjon ki, pont én írtam, hogy járjon ki mindenképpen, mert bent besavanyodik a ló, de azért azt költői túlzásnak érzem, hogy egyedül kevésbé veszélyes, mint társaságban. Mellesleg idióta is jobban tud mentőt hívni, mint az eszméletlen ember. Amerre meg jönnek-mennek a lovasok ott is fekhetsz 40 percet, ami egy artériás vérzésnél nem épp megnyugtató. Akár a saját hibádból, a ló hibájából, vagy más idióta lovas hibájából esik le az ember.
De mindez a kérdés szempontjából mellékes, mivel a kérdező környékén senki nincs akivel terepre mehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!