Megvennétek, vagy van valakinek ilyen? Vélemény?
2015. jún. 6. 12:01
1/6 anonim válasza:
Én is most pont ilyet szeretnék :-) nekem nagyon tetszik ;)
2/6 anonim válasza:
Én inkább 3-5 ezerért veszek használt, telibőrös gatyát... Szóval ezt tuti nem venném meg, de a decathlonos gatyák amúgy jók, pláne a két év garanciával. Szóval ha tetszik, vedd meg bátran.
4/6 anonim válasza:
Tetszik, annyira nem is drága, mondjuk én használt cuccokban utazok. A régi/legolcsóbb típusú, akkor kb. 1500 Ft-os Decathlonos nadrágom napi loaglás mellett éveket bírt ki (csak kiszívta a nap), szóval olyan nagyon rossz minőség ez sem lehet.
5/6 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be a decathlonos gatyák. Volt onnan sok gagyám de az öszes el van szabva... Rendelj internetről vagy menj el egy lovasboltba (horze,klp,...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!