Szerintetek milyen lehet ez a gyerekülés? Megvennétek? Lehet kb. olyan biztonságos és jó, mint pl. a Römer, Maxi-cosi stb? Van valakinek ilyen? 11 hónapos babának szeretnénk.
Ez egy nagyon gagyi ülés, és ez 3-4 éves kortól jó!!!
Nem lehet dönteni!!!!
Biztos, hogy nem gagyi, mert az ADAC-teszten nagyon jó eredményt ért el, DE én nem tennék ilyen ülésbe egy 11 hónapost. Az én fiam is ennyi idős és rengeteget olvastam utána, mi lenne biztonságos neki. A legbiztonságosabb legalább 1,5 éves korig, de még jobb lenne 2,5 éves korig háttal bekötni az ülést, mert a babák feje a testtömegük 25%-át teszi ki, így 5x nagyobb a sérülés veszélye a menetirány szerint bekötött babáknál, mint a háttal bekötött babák esetében. Én Concord Ultimaxot vettem, 0-18 kg-ig jó és háttal is beköthető, de a 9kg-tól való ülések csak menetirány szerint köthetők be.
Persze te döntöd el, milyen ülést veszel, és ha ezt a kategóriát választod (9-18 kg-ig), akkor szerintem jó választásnak tűnik, nem gagyi és az ára is tűrhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!