20 éves a lovam. Hogyan tehetném fényesebbé a szőrét?
20 éves,szürke (fehér szőrű) lovam van,nagyon szeretem,gyönyörű,de a szőre inkább bolyhos-pihés, alkalmanként "drótosabb",de nem fényes.Az állatorvos aztmondja, kitünő egészségi állapota van,ami igaz.Azt szeretném kérdezni,hogy van-e esetleg olyan kezelés (bármi!) amitől ragyogóvá tehetem a szőrét? :) köszönöm a válaszokat.Néhány képet találtok róla lentebb (amúgy ezek inkább nyári képek,amikor minden nap mosdattam,és tényleg szép a szőre,de szeretném ha mégfényesebb lenne/lehetne:Dha lehet,köszi,ha segítetek..)
Nagyon szép ló! Irigyellek érte!
Nekem sajnos nincs, de sok helyen olvastam, hogy a lovak szőrét kefélni szokták, hogy fényes legyen. Nem lehet, hogy az segítene? (persze gondolom, nagyon időigényes)
Ez a ló sovány.
Egyébként lehet kapni "szőrfényt", de ha kapna megfelelő táplálékot attól is fényesedne a szőr
cöhhh..sovány XD az állatorvos még azt mondta hogy még sok is a hasa XD hol látsz te bordát,gerincet,csipőcsontot? akkor dirigálj..
jah, és kefélgetni természetesen szoktam,sokszor ápolom :)
és köszönőm a DÍCSÉRŐ szavakat :)
Előrebocsájtom, nem értek a lovakhoz, de nem tudom megállni, hogy dicsérjem. Pocakos vagy sem (fogalmam sincs, hogyan kellene kinéznie :=) ), szerintem gyönyörű!
Vigyázz rá és ha a doki szerint makkegészséges, ne bánd, ha nem csillog a szőre, szeresd "csak" ilyennek!
olajat kell adni az étrendjéhez persze nem akár milyet!itt egy cikk ebből tájékozódhatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!