Mit gondoltok Szabó Zsófi lovaglásáról és lovakhoz való hozzáállásáról? Én most fedeztem fel, hogy mennyi rajongója van és nagyon üresnek és pózernek látom az egészet.
Figyelt kérdés
Nyilván szereti a lovakat valahol, de tényleg mintha arról szólna az egész, hogy lovagló ruhában fotózkodjon és a ló is csak egy eszköz, hogy még több likeot, stb-t gyűjtsön. Az is egy vicc, hogy B0-ban indul egy drága lóval és 3000 like mellett mindenki agyon dicséri, hogy mekkora teljesítmény:
2015. ápr. 24. 11:28
11/13 tomboyidiot:P válasza:
Na. Elmondom mi a színtidzta valóság. Many many many! Pénz. Ez. Ezért csinálja. Egy lovon nem hobbiból vagy heccből kell lovagolni. Pózol csak rajtuk. Pénz... póthajra. 100% ban igazad van. Szerintem a lovakkal kapcsolatot kell ápolni, hatalmas bizalom bátorság és jó szándék kell a lovakhoz hogy barátok legyünk velük. Nekem is van egy ló barátom. Szabó zsófi ha megnézel egy képet, mindenhol kiteszi a mellét, a pénzért csinálja. Higgy nekem. Póthajra kell. ;)
12/13 anonim válasza:
Szabó Zsófinak van 15 lova nézz utána,és 3. lett a nyemzeti vágtán.
13/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem B0-ban hanem 120-on megy azzal a drága lóval (de lehet hogy nagyobb pályán) Pedig képzelem mennyi munkát tesz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!