Mi a véleményetek a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat dolgozóinak munkájáról, hozzáállásáról?
Feluletesek, megvesztegethetoek, zommel szakertelem es kepzettseg nelkuliek dolgoznak ott, az allasokat a rokon-barat-kapcsolatok reven nyerik el, nem a vegzettseg es a hozzaallas alapjan.
Nagyon keves a kivetel, nekik maximalis tisztelet az aldozatkesz munkajukert - de ok maguk meselik, milyen borzalmas kollegaik vannak. Csak egy pelda:
Es ismetlem, MAXIMALIS TISZTELETEM AZOKNAK, AKIK VALOBAN ALDOZATOS, NAGYON NEHEZ MUNKAT SZAKERTOEN VEGEZNEK - mint a cikkben szereplo holgy is.
"Volt olyan, aki korábban ápolónő volt, majd egyszer csak felvették a gyermekjóléti szolgálathoz családgondozónak. Másnaptól ő családgondozó volt nulla képzettséggel, nulla tapasztalattal és nulla felkészítéssel. "
"Amikor nem szakember van ott, ahol kéne, akkor nehéz mit csinálni.................A vezető kapja készen az embereket, nem ő válogatja."
A korrupciora sajat tapasztalat egy ismeros lany jart igy: a kislany szulei balesetben meghaltak, a neveloszulok aron alul eladtak a kislany orokolt hazat, amit puszta veletlensegbol egy ottani onkormanyzati dolgozo vette meg a gyamugy engedelyevel. A penzt nem bankszamlara tettek, hanem "a kislany felelte" mire 18 eves lett.
Én meg pont azt látom, hogy elképesztő, mennyi támogatást ítélnek meg gyakorlatilag a semmire, olyan embereknek, akiknek én bizony semmit sem adnék...
Közműtartozás, lakbértartozás... Olyanoknak is, akiknek az önkormányzat már felmondta a bérleti jogviszonyát és folyik a kiürítési per, még segítenek.
annak és azt ítélnek meg, amit a törvény lehetővé tesz.
Én egyszer jártam ott, a húgom került kórházba, de valamit határidőre be kellett volna vinnie. Mogorva volt az ügyintéző, látszott rajta, hogy a pokolba kíván. Mindegy, elintéztem. Másnap vissza kellett menni, elnézést kért, egy ügyfél előző nap, előttem fél órával leköpködte, mert nem értette mge, hogy sajnos a 8 ft 8 ft, ennyivel túllépte a határt, nem jár valami támogatás.
Én azóta azt mondom, mindegy hogyan, de legalább valaki csinálja. Ti is névtelenül köpködtök...
Őszintén ez egy totál hihetetlen történet.
"A korrupciora sajat tapasztalat egy ismeros lany jart igy: a kislany szulei balesetben meghaltak, a neveloszulok aron alul eladtak a kislany orokolt hazat, amit puszta veletlensegbol egy ottani onkormanyzati dolgozo vette meg a gyamugy engedelyevel. A penzt nem bankszamlara tettek, hanem "a kislany felelte" mire 18 eves lett.
"
A gyámügyi számlát általában OTP bank vezeti, elég hihetetlen, hogy csak úgy kiadták a pénzt, a határozatokat, a gyámügy osztályvezetője is aláírja.
Ha a kislány nagykorú volt, és akkor szedték el tőle a vagyonát, az már hihetőbb, cserébe, hogy felnevelték, rengeteg hasonló visszaélés van, a nagykorút már nem védi a gyámhivatal és a jogszabályok sem. Nevelőszülő sem lehet akárki és sorolhatnám.
"A korrupciora sajat tapasztalat egy ismeros lany jart igy: a kislany szulei balesetben meghaltak, a neveloszulok aron alul eladtak a kislany orokolt hazat, amit puszta veletlensegbol egy ottani onkormanyzati dolgozo vette meg a gyamugy engedelyevel. A penzt nem bankszamlara tettek, hanem "a kislany felelte" mire 18 eves lett."
Ez a történet garantáltan nem igaz!!!
Ugyanis egy kiskorú tulajdonát NEM lehet csak úgy eladni, ehhez a gyámhatóság beleeegyzése kell. Az árat nem ök határozzák meg, tehát áron alul eladni lehetetlen.
Ha eladták volna, akkor azt azt összeget a kisksorú nevére téve zárolják a nagykorúságáig, olyan nincs, hoyg felélte.
Aki ezt a történetet kitalálta, az csak el akarja járatni öket, és megérdemelné, hogy amiatt komolyan megbüntessék, hogy ilyen hazugságokat terjeszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!