Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek a Családsegí...

Mi a véleményetek a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat dolgozóinak munkájáról, hozzáállásáról?

Figyelt kérdés

2014. jan. 8. 01:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a saját tórténetem mondom el. Apám meghalt. A hagyatéki leltárba nem vettek be se a pénzt sem az egyéb dolgokat a házat anyám eladta és úgymond a felnevelésünkre fordította! Nem kaptam semmit mikor 18 lettem""!
2014. jan. 8. 14:30
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
Jó persze azért gondolom apádat nem a szomszéd temette el,talán arra ment a maradékpénze.
2014. jan. 8. 14:33
 13/13 anonim ***** válasza:
44%
Nálunk volt két családsegitös Az egyik a gyerekjóléti szolgálathoz tartozot Ritának hivták jól becsapot igért hogy hoz ruhát azota se hozta meg belepofázot az ember életébe. A Másik a családsegitös egy Szabina nevezetü volt az segitet telefonálni munkahelyet keresni de az is kétszinü volt mindenbe beleszolt mér ilyen gyógyszert stb szedek meg a lakásomba akartak állandóan kiváncsiskodni de én persze nem engedtem oda öket. Be is csapot a családsegitös azt igérte télre segit tüzifát szerezni mert nyugdijas vagyok de azt nem mondta meg 1 hét múlva elmegy onnan. Egyszóval mind a 2 ö kétszinü volt hála Istennek elmentek mert nekem nemhiányoznak most egy Kati nevü van az jobb ezeknél.
2014. szept. 28. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!