Mit gondoltok Szabó Zsófi lovaglásáról és lovakhoz való hozzáállásáról? Én most fedeztem fel, hogy mennyi rajongója van és nagyon üresnek és pózernek látom az egészet.
Nyilván szereti a lovakat valahol, de tényleg mintha arról szólna az egész, hogy lovagló ruhában fotózkodjon és a ló is csak egy eszköz, hogy még több likeot, stb-t gyűjtsön. Az is egy vicc, hogy B0-ban indul egy drága lóval és 3000 like mellett mindenki agyon dicséri, hogy mekkora teljesítmény:
Hogy mit gondolok? Szabó Zsófikának van még mit gyakorolnia. Nem baj, valahol el kell kezdeni.
Ketteskének: ő Szabó Gyula színművész (1930-2014) "kicsi lánya". És hogy ő ki volt? Hát Columbo, azaz Peter Falk magyar hangja.
Attól, hogy valaki híres (gondolom az, nekem fogalmam sincs, ki ez), még szeretheti a lovakat, lovagolhat. Ha reggelizés közben fotózza le magát, gondolom arra is kap 3000 lájkot, meg arra is, ha lovon ül. Nem látom ez hol probléma.
Ha meg nem szeretné a lovakat, a lovaglást, minek "pózerkedne"? Ettől többen fogják szeretni? Kétlem.
Olyan lovas, amilyen. Azért, mert 100.000-ren követik a FB-on, nem kötelező nagydíjban országos bajnoknak lennie.
15 lova van
és egyszer 3. lett a nemzeti vágtán
Most biztos ugyanarról a szabó zsófiról beszélünk? 15 lova van? Ezt honnan tudod? Én annyit láttam, hogy van egy amit lovagol, de az nem az övé, és van egy, ami az övé, de nem ő lovagolja, mindez a Tattersalban.
És harmadik lett a nemzeti vágtán hol? Valami celeb mezőnyben, vagy a végső döntőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!