Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A hugom minden aron lovat...

A hugom minden aron lovat akar. Hogyan beszeljem le rola?

Figyelt kérdés
Jofogason nezegeti a lovakat egesz nap.

2015. jan. 25. 14:32
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
Te beszélsz hülyeséget, 29-es, a ló csak egy egyszerű növényevő állat, akinek az egész világ egy terített asztal, nincs rászorulva senki gyámkodására, ha éhes, egyszerűen lehajol, és fogyaszt. Tök jól elvan a nélkül is, hogy bezárasd egy 3x3-as cellába, és etesd-itasd. Ez egy antropomorf igény. A lónak erre nincs igénye. Természeti lény, ösztönből tudja, hogy mit kell, hogy kell csinálnia, és sokkal jobban érzi magát egy szép nemzeti parkban, mintha élete végéig bezáratnád valami putrilovardába. Ha már kiöregedett, köszönd meg neki a szolgálatát, és add vissza a szabadságát, hadd csinálja azt, amihez kedve van!
2015. ápr. 7. 13:01
 32/34 anonim ***** válasza:

Ha most nem csak hergeled a gépet, akkor nagyon tévúton jársz. Eleve természetvédelmi területre, pláne nemzeti parkba nem rakhatsz be csak úgy egy random háziállatot, teljesen tönkreteszi az ott kialakult ökoszisztémát!

Másrészt a ló egyedül nem képes életben maradni, talán magyar viszonyok között, ahol nincs, vagyis alig van ragadozó (bár most már hivatalosan él itt farkas és medve is), de egyedül a ló szenved, csakis ménesben érzi jól magát, ahol folyton figyelnek egymásra, mindenkinek megvan a szerepe.

Egyébként egy öreg lónak folyamatos állatorvosi segítségre van szüksége, kiereszted és az első télen elpusztul. Ez egy domesztikált állat, nem vadállat!!

2015. ápr. 7. 20:06
 33/34 anonim ***** válasza:
Én ha ló lennék, biztos inkább az egyedül szenvedést választanám, mintsem az olaszországi társasutazást. De felőlem azt csinálsz, amit akarsz. Én azt sem bánom, ha fizeted a bértartást amíg kimúlik végelgyengülésben... de én, ha ilyen gondom lenne, elvinném nagy sunyin a Hortobágyi Nemzeti parkba, és az éj leple alatt szépen beereszteném a ménesbe. Nem hinném, hogy pont ettől borulna fel a puszta ökoszisztémája... max a számadó csikós nézne egy nagyot, amikor megolvassa az állományt. :)
2015. ápr. 7. 20:41
 34/34 anonim válasza:
Ti erről az egészről nem tudtok semmit ,mert a szőlő szántásba is jól jönne meg abba az ételbe amit a ló megenne nem abba szegényednénk meg mivel eddig is volt lovunk 18éves talán 10* se volt nála az állatorvos 16 év alatt amig nálunk volt nem is volt sose beteg meg a gané kihordásban is jól jönne és nem vagyok egy divatmajom,mert nem a többi hülye osztálytársam miatt akarok ,mert vannak barátam ,de olyan érzésmintha semmibe vennének ,mert annyira bunkók és köcsögök minden kivel az osztályban ugy hogy a ló az csak egy hasznos állat ott jelentene nem ,mert egy barátot is és ne a saját véleményetek szerint itéljétek meg ezt a kérdést mert ez az igaz és ezt olvassátok el ne a többi hülyeséget!
2015. máj. 5. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!