Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A hugom minden aron lovat...

A hugom minden aron lovat akar. Hogyan beszeljem le rola?

Figyelt kérdés
Jofogason nezegeti a lovakat egesz nap.

2015. jan. 25. 14:32
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező nem ostoba, hanem felelősségteljesen gondolkodik. Úgy látom, veled ellentétben piriiiiii, úgyhogy inkább hallgass.....
2015. jan. 25. 14:48
 12/34 piriiiii ***** válasza:
11%
A kérdezőnek vannak szülei, akik még felelősségteljesebben gondolkodnak. Inkább ők döntsenek.
2015. jan. 25. 14:50
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem biztos. Ezzel pedig nem a kérdező szüleit/nagy szüleit akarom megsérteni. Hanem valóban vannak ostoba és meggondolatlan emberek (sokszor jót akarnak és abból lesz hatalmas gond, főképp, mert egy ló hozzáértést igényel).

Csak, hogy egy példát hozzak. Újgazdagék elmentek lovat nézni. Kipróbálta a kis csaj (ezt az egyet nézték meg). "Hú ez a legtökéletesebb." Már az eladó is azt mondta, hogy nem ajánlja, mert láthatóan nem bír vele a gyerek. Csak azért is megvették, hogy na majd mi megmutatjuk. Hát nem így lett. :) 1 hónap után szabadultak is a lótól...1 év alatt most nyüstöli a 3.at (mert az előzőek ócska gebék, állítása szerint...).

Attól, hogy valaki megvesz valamit, illetve telik valamire még az illető nem megfontolt és hozzáértő...

Kedves kérdező, húgodnak leírásod alapján kár is beszélni. Tipikus "divatmajom", másnak van nekem is kell ráadással. Ha neked van némi tapasztalatod lovakkal, akkor esetleg hozhatnál fel a szüleid irányába ellenérveket, hogy miért is nem kéne megvenni. Amúgy nem igazán tudsz mit tenni. :)

2015. jan. 25. 15:03
 14/34 anonim ***** válasza:

"Kedves kérdező, húgodnak leírásod alapján kár is beszélni. Tipikus "divatmajom", másnak van nekem is kell ráadással."

Ezt én nem akartam így leírni, de egyetértek. Tipikus elkényeztetett

2015. jan. 25. 16:50
 15/34 anonim ***** válasza:
* Tipikus elkényeztetett akarnok.
2015. jan. 25. 16:50
 16/34 anonim ***** válasza:
34%

elkényeztetett akkor lenne, ha első rinyálásra kapna is. de ha a papájuk (aki ha jól értelmezem nagypapa) vesz is egy lovat, az gondolom nem azért lesz, mert az unoka divatból kér, hanem mert korábban is volt, ő is szereti a lovakat, neki is hiányzik.

ha meg van amúgy is egy ló, amit mondjuk használnak is különféle mezőgazdasági munkára (ahogy olvasom simán lenne dolga), trágya kihordására, akkor szerintem nem probléma, ha ez a ló még lovagolható is és az unoka néha felül egy kicsit, meg szeretgeti. attól még nem az ő lova lesz, hanem a "papáé".

2015. jan. 25. 17:20
 17/34 anonim ***** válasza:
47%
Vidd el egy jó lepattant bérlovardába, ültesd föl egy félvad iskolalóra, aztán ha egy kis szerencséd van, 2500 Ft-ért örökre elmegy tőle a kedve.
2015. jan. 25. 20:33
 18/34 anonim válasza:
Nincs semmi fogalmad róla ,hogy minek akarok lovat
2015. márc. 23. 14:53
 19/34 anonim ***** válasza:
Egy ló nagyon komoly felelősséget jelent. Sokba kerül a tartása, mindenképpen megfelelő helyet kell neki biztosítani, maga a ló sem olcsó. Rengeteg foglalkozást igényel és fontos hogy megfelelően ápolva legyen. Nem olyan állat akit csak félre lehet dobni ha meguntuk. Ha a hugod lovagol akkor vannak lovardák ahol sok időt el tudna tölteni a lovakkal. Bértartásban is sok lovat tartanak, sokan megengedik hogy más is mehessen vele. Ha nem lovagol csak szimplán szereti őket és nincsenek komolyabb céljai semmiképpen sem éri meg. Szerintem ha van ismerősöd akinek vannak lovai menjen el szeretgesse őket. Én is sokáig akartam lovat mivel lovagolok és a saját ugye mindig jobb, de lebeszéltek róla meg nem is engedték. Lovagolok és a lovardánkban van egy ló akit nem szeret senki és én úgymond kisajátítottam mert csak velem hajlandó menni. Szóval ha komolyan lovagol és tényleg imádja őket akkor szerintem nem érdemes lebeszélni. Ha csak háziállatkának akarja akkor semmiképpen ugyanis a lovat futtatni kell etetni kell minden nyűg van vele. Egy oltás csak 100 ezer Ft (ez csak az évi) + ha beteg lesz.
2015. ápr. 1. 19:51
 20/34 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 2. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!