Miért van ez? (Lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék egy saját lovat és készen is állok rá. Nagyon jól lovagolok és ha esetleg megsérülne a ló tudom mit kell tenni (de természetesen segítene edző is). Mind1 most nem ez a lényeg... Sok osztálytársam ak van lova még aki nem is tud jól lovagolni annak is :/ és csak úgy kapták őket... Anyukám meg azt mondta h akkor kaphatok lovat ha max 3 db kettesem lesz a biziben (nálunk az 1es a legjobb és 5ös a legrosszabb mert osztrák suli) elég erős iskola és mit ne mondjak nem vagyok egy nagy tanuló... Mit tegyek? 😐2015. jan. 10. 20:36
11/11 A kérdező kommentje:
Tudom h van még mit tanulnom de nem jutott eszembe semmi amit írhatnék... Na mind1
Várom a további válaszokat 😉
2015. jan. 31. 08:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!