Miért van ez? (Lent)
Próbálj jól tanulni mindig gondolj bele hogy ettol fugg a lovad(most nem tudom máshogy mondani)
Segíts otthon a szuleidnek pl porszívózás teregetés
mindent csinálj meg elsőre amit a szüleid kernek toled
esetleg vsstelh nékik sokat a lovakról olyan módon hogy mk a kezesség mit kell csinálni ha kolikazik a lo (ezzel ulis lássák hogy ertessz hozza nagyából, ne butaságokat karattyolj ossze)
hol fogod tartani a lovad?
milyen lovat akarsz?
hobby,dijugratas,dijlovagolni akarsz-e?
mennyi a keretetek?
hany eves vagy?
mennyi ideje lovagolsz?
hany lovon ültél mar?
mennyit szansz Havonta a lo tartására?
elozo evben milyen volt a bizid?
ha ezeket tudnank akkor ugy jobban tudnank segíteni
Anyagilag el tudnánk tartani
Bértartásban lenne
Havi 50.000 nalunk a bertartas + a patkolas,stb
6 eve lovagolok rendszeresen heti 1-2 x
12 vok (edzo termeszetesen mint mar irtam jelen lenne es a noverem is lovagol aki 27 eves)
Koszi a valaszokat!!! ;)
Sok lovon ültem már makacsabban és kedvesen is
Hobby lovagolni szeretnek de a dijugratas jon be
A lo fajtaja mind1
Hereltet v kancat szeretnek (ment semmikeppen)
Belovagolt lovat szeretnek mert nekem nincs idom a belovaglasara az edzomre meg nem akarom "rasozni"
Három dolog kell a lovagláshoz (a lótartáshoz több). Szorgalom, kitartás és ALÁZAT! Egy élsportoló sem mond olyat, hogy mindent tud vagy, hogy mindenhez ért vagy épp, hogy ő mennyire nagyon jó...
A kérdésedben pedig ott a válasz:
"Anyukám meg azt mondta h akkor kaphatok lovat ha max 3 db kettesem lesz"
"nem vagyok egy nagy tanuló... " Neki kéne állni tanulni. No meg örülj neki, hogy ilyen jól álltok anyagilag és csak úgy kitudtok adni havonta 50-60e Ft-ot alapesetben.
Ezzel nem leszólni akarlak, de van még mit tanulnod (szó szerint). :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!