Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lehetne így lovat tartani...

Lehetne így lovat tartani vagy ez hülyeség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Biztos hülyeséget fogok kérdezni de azért olvassátok el!

Lehetne-e úgy tartani lovat hogy én (havi 10000Ft),oktatóm(havi 10000Ft) és a barátom(szintén havi 10000Ft)fizetnénk?A ló így meglenne teljesen,oktatóméknak nem árt egy új ló azt mondták,de én is meg a barátom is akarunk lovat de nem akarjuk olyan drágára,az oktatóval nagyon jóban vagyunk.és ha mindenki havi 10000Ft-ot fizet akkor kijönne olcsón a lótartás! Ugye milyen hülyeség... de véleményt kérnék az ötletről.

2014. dec. 19. 15:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nálam valami ilyesmi van...

Csak nálam az oktatómé a ló, és én meg egy másik lovas fizeti a bértartást, patkolást, tápot és egyéb költségeket...

Tehát gyakorlatilag felesbe tartom a másik lovassal az edzőm

meg csak a tulajdonos...

És tökéletesen működik a dolog :)

2014. dec. 20. 21:15
 22/22 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, nálatok egészen másként van. Az oktatódé a ló, te pedig egy másik lovassal közösen béreled a lovat. Ez teljesen más tészta. Olyankor csinál ilyet egy oktató, ha azt akarja, hogy egy-egy ló fix pénzt hozzon havonta. Valószínűleg viszonylag kevesebb lovasa van, a lovat meg el kell tartani, hát megoldja így. De ebben az esetben ő valószínűleg nem fogja lovagoltatásra használni, csak ti, akik bérlitek, ti lovagoljátok.
2014. dec. 21. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!