Lehetne így lovat tartani vagy ez hülyeség?
Sziasztok!Biztos hülyeséget fogok kérdezni de azért olvassátok el!
Lehetne-e úgy tartani lovat hogy én (havi 10000Ft),oktatóm(havi 10000Ft) és a barátom(szintén havi 10000Ft)fizetnénk?A ló így meglenne teljesen,oktatóméknak nem árt egy új ló azt mondták,de én is meg a barátom is akarunk lovat de nem akarjuk olyan drágára,az oktatóval nagyon jóban vagyunk.és ha mindenki havi 10000Ft-ot fizet akkor kijönne olcsón a lótartás! Ugye milyen hülyeség... de véleményt kérnék az ötletről.
igen és kié a ló tulajdonjoga? és az oktatód mennyit használná a lovat? pont annyit, amennyit te, vagy a barátod? mondjuk te mennél vele 2 napot, a barátod is 2 napot és az oktatód is használná hetente 2x?
és minden egyéb költséget is harmadoltok? és ha mondjuk a barátod kimegy vele terepre és sántán jön vissza a ló, akkor is harmadoljátok az orvost? és hogy osztjátok be, mi van, ha mindig a te napjaidon esik az eső és már 3 hete nem tudtál felülni?
ha ezekre a kérdésekre van válasz, akkor hajrá!
felezni se könnyű a lovat, harmadolni meg pláne! ha nincs fedeles, akkor tényleg gyakran van, hogy egy héten csak 3 nap van olyan idő, hogy lehessen lovagolni és akkor azon a héten 1x ülnél lovon, vagy ez hogy lesz?
az meg a másik hogy oktatós lónak beadni a saját lovad a legnagyobb hülyeség, ha nem az oktató tulajdona akkor a te lovadat fogja a legtöbbet használni, mert inkább az purcanjon ki, sérüljön le, fogyjon le, mint a sajátja...
Itt mindenki,de mindenki olyan kedves...
hihetetlen,fel fogok tenni egy kérdést hogy mi a gyógymódja annak hogy az emberek értelmesek legyenek legalább egy kicsit.Én írtam hogy csak egy hülye ötlet,meg lehet-e valósítani vagy nem? azt nem kértem hogy ha meg lehet akkor hogy de azért mindegy,ezt nem is kell figyelembe venni...
igen,köszi hogy felvázoltad,csak ezzel nem haladtam előrébb mert ezeket mér 6 éve tudom,tisztában vagyok vele.senki se tud újat mutatni.nekem egy igen vagy egy nem válasz elég lenne,szidást senki se kap.És az hogy nincs pénzem? Ti honnan tudjátok?
Lehet van nekem otthon 1 millióm de könnyen lehet hogy 1 forintom sincsen.Nekünk amúgy ha beteg is lenne,el tudnánk tartani,tudom mi az a felelősség,nekem otthon 3 állatom is van amit saját pénzből tartok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!