Örökbe lehet fogadni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek az örökbe fogadásokhoz!! A NOÉ Állatotthon Alapítvány oldalán nézelődtem lovak ügyébe. Azt nem tudom, hogy onnan véglegesen örökbe lehet azt a lovat fogadni aki engem érdekel?? És ha igen akkor milyen lépéseket kell tenni ez ügyben. Én érdemesebbnek találom azt, hogy örökbe fogadok lovat mint, hogy veszek. Aki tudna nekem segíteni az kérem írjon mert már nagyon érdekel. Előre is köszönöm a segítségeket. ;)2014. dec. 4. 19:07
21/21 anonim válasza:
Azt kéne megérteni, hogy egy hobbilónak az áránál sokkal nagyobb kiadásai is vannak. Ha ki tudtok fizetni havi minimum 40000-et a bértartásra, akkor 7-8 hónap alatt össze is jött egy saját lóra akin még lovagolhatsz is. És egy ló nem pár évig él, a szüleid gondolod belemennek abba, hogy ennyi pénzt kidobjanak az ablakon? Mert gondolom lovagolni járnál, tehát szeretgethetsz lovakat, amikor meg elköltözöl otthonról a nyakukra maradna egy bántalmazott, esetleg beteg ló, akit az életben nem fognak eladni, tehát választhatnak, hogy vágóra küldik vagy fizetnek tovább. Komolyan ezt szeretnéd? Mert ha lovagolható ló lenne akkor ha egyetemre jársz vagy elkezdesz dolgozni és nincs időd mindennap kimenni hozzá akkor legrosszabb esetben eladjátok vagy kiadjátok feles tartásba de egy öreg, beteg, nyers lóval semmit nem fogtok tudni kezdeni. Szerencsére a menhelyen dolgozóknak is van annyi eszük, hogy nem adnak oda lovardába egy ilyen lovat, és valószínűleg nem úsznak a szabadidőben, hogy elmagyarázzák neked, hogy miért nem, szóval ha lehet, meg se próbáld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!