Örökbe lehet fogadni?
"Én érdemesebbnek találom azt, hogy örökbe fogadok lovat mint, hogy veszek."
Ugye tisztában vagy vele, hogy örekbe beteg sérül lovakat adnak, akik munkára nem foghatók, viszont orvosi költésgeik vannak? Örökbefögadás nem egyenlő ingyen ló!
Örökbe nem lehet fogadni, de ideiglenesen el lehet hozni őket.
Én úgy tudom, hogy ha már nagyon megöregednek, akkor vissza kell őket "adni" bár ez nem 100%-os információ.
Viszont azt nagyon megválogatják, hogy kinek adják oda.
A Noé nem fog neked úgy lovat adni, hogy lovardába akarod berakni.
Szigorúan házhoz adnak, és megnézik a körülményeket is.
(Társak, biztosított legelő mérete, stb...)
Szerintem mondj le erről az álmodról, mert ez nem fog összejönni. Inkább vetess egyet, ha már annyira akarsz.
Így van. Szigorúan ellenőrzik, hogy kinek és hova adnak ki lovat. Valamelyest meg is értem. Elég volt szegény páráknak életük első felét végig szenvedni. Hacsak nem álltok piszok jól anyagilag, akkor egyáltalán nem ajánlom. Az orvosi illetve a patkolókovácsi díjak is onnantól titeket terhelnek és ez általában nem pár ezer Ft.
Ja és arról nem is beszélve, hogy a te szakértelmedet is nézik. Ami, ha abból indulunk ki, hogy azért kell egy ló, hogy "szeretgesd". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!